Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου ζητάει την άμεση λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοικής σύνδεσης της Λήμνου

banner roots

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου ζητάει την άμεση λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοικής σύνδεσης της Λήμνου
09.03.2015 | 08:45

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου ζητάει την άμεση λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοικής σύνδεσης της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου ζητά την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου για να λυθεί το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η προηγούμενη Κυβέρνηση με άμεσες και οργανωμένες κινήσεις έλυσε εν μέρει το ζήτημα της σύνδεσης με τη Βόρειο Ελλάδα. Επιπρόσθετα, υπήρχε η κατεύθυνση για 3ο δρομολόγιο (προς Θεσσαλονίκη) λόγω της τουριστικής περιόδου και η βελτίωση της σύνδεσης με την Αθήνα.

Το οργανόγραμμα σε συνδυασμό με τις απαιτούμενες εργασίες για την Πύλη της Λήμνου, θα έδιναν τη δυνατότητα στο νησί να συνδέεται με τη Βόρειο Ελλάδα (Καβάλα-Θεσσαλονίκη), με την Αθήνα (Λαύριο), με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου (Μυτιλήνη-Χίος-Σάμος) και με τα απέναντι παράλια (μέσω της Πύλης Εισόδου της Μύρινας). Σε όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ως αντιπολίτευση ήταν άκρως αντίθετοι και ενάντια σε όλες τις κινήσεις της προηγούμενης Κυβερνήσεως.

Αφού προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα, σήμερα για 2η εβδομάδα η Λήμνος δεν έχει σύνδεση με την Αθήνα και το λιμάνι του Λαυρίου. Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να δράσει σύμφωνα με το ρόλο της και όχι ως αντιπολιτευόμενη δύναμη βρίσκοντας άμεση λύση στο ζήτημα.

Η Λήμνος απαιτεί ευθύνη και σοβαρότητα, ώστε οι Λημνιοί να μπορούν να εξυπηρετηθούν στις καθημερινές τους ανάγκες".

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το