Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαρινάκης: «Ο Δρίτσας μας ενέπαιξε»

banner roots

Μαρινάκης: «Ο Δρίτσας μας ενέπαιξε»
18.03.2015 | 19:31

Μαρινάκης: «Ο Δρίτσας μας ενέπαιξε»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την δυσαρέσκεια του για την εξέλιξη της συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, εξέφρασε και δημόσια ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης τόσο κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, όσο και στη σημερινή ευρεία σύσκεψη των φορέων της Λήμνου.

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως η αίσθηση που του προκάλεσε ο τρόπος που εξελίχθηκε η τελευταίας συνάντηση ήταν αν μη τι άλλο πως ο Υπουργός τους ενέπαιξε καθώς η όλη συμπεριφορά του και στάση έδειχνε πως προτεραιότητα του δεν ήταν να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα της Λήμνου, αλλά πώς θα εκταμιευτούν τα χρήματα για να ικανοποιήσει την οφειλή της ΝΕΛ.

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης θεωρεί αδιανόητη τη στάση του Υπουργό ότι δεν γνώριζε πως ζητούμενο της Λήμνου ήταν να κηρύξει έκπτωτη όπως επίσης ότι θεωρεί πως η ΝΕΛ δεν θα πρέπει να κληθεί σε απολογία παρά την παύση των δρομολογίων της επί 21 ημέρες.

Σήμερα μάλιστα, αναφέρθηκε και στη επίθεση που δήχθηκε από την κ. Κυρίτση κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό, υπενθυμίζοντας πως είναι η δεύτερη φορά, στο διάστημα των 6 μηνών που έχει αναλάβει τη Δημαρχία του νησιού.

Τέλος, ο Δήμαρχος θέλοντας να προλάβει ενδεχόμενες αντιδράσεις ξεκαθάρισε πως δεν είναι μοφθές αλλά η καταγραφή των γεγονότων όπως ο ίδιος τα βίωσε.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το