Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γέμισαν τα αεροδρόμια τις ημέρες του Πάσχα | Προστέθηκαν πτήσεις για Λήμνο και Χίο

banner roots

Γέμισαν τα αεροδρόμια τις ημέρες του Πάσχα | Προστέθηκαν πτήσεις για Λήμνο και Χίο
15.04.2015 | 18:58

Γέμισαν τα αεροδρόμια τις ημέρες του Πάσχα | Προστέθηκαν πτήσεις για Λήμνο και Χίο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αυξημένη κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας έφερε η τουριστική κίνηση το Πάσχα, με την Κέρκυρα να πρωτοστατεί στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, όπως φάνηκε από την αύξηση των πτήσεων προς το νησί του Ιονίου.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», που επικαλείται στοιχεία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών οι ημέρες του Πάσχα σημειώθηκε αύξηση 17,6% των πτήσεων, ενώ στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας μόνο εξυπηρετήθηκαν δέκα πτήσεις παραπάνω.

Αυξημένη ήταν η αεροπορική κίνηση και στην Μύκονο, όπου εισήχθησαν τέσσερις επιπλέον πτήσεις, ενώ από δύο πτήσεις προστέθηκαν (έκτακτες και ναυλωμένες) για Χίο και Λήμνο.

Χαρακτηριστικά, μόνο για το Μεγάλο Σάββατο, προγραμματίστηκαν 432 αναχωρήσεις και αφίξεις από το Ελ.Βενιζέλος. Από τη Μεγάλη Πέμπτη έως την Τρίτη του Πάσχα τα στοιχεία έδειξαν περίπου 2.573 αναχωρήσεις και αφίξεις πτήσεων.

Τα στοιχεία είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αφού μπορεί η αύξηση αφίξεων να είναι σύνηθες φαινόμενο το Πάσχα αλλά φέτος η κίνηση είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με πέρυσι. Η ανάκαμψη στην τουριστική κίνηση της Ελλάδας είναι εμφανής αφού ήδη ο Ιανουάριος και ο Μάρτιος έχουν δείξει στοιχεία ρεκόρ στην επιβατική κίνηση.

Πηγή: ypodomes.com

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το