Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαρινάκης: "Κλείνει το μαύρο κεφάλαιο του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Λήμνου"

the roots web banners 06

Μαρινάκης: "Κλείνει το μαύρο κεφάλαιο του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Λήμνου"
26.05.2015 | 13:04

Μαρινάκης: "Κλείνει το μαύρο κεφάλαιο του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Λήμνου"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, για την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Θεόδωρου Δρίτσα να κηρύξει έκπτωτη την θυγατρική εταιρεία της ΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται η Sea Link Ferries είχε αναλάβει την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος, κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη των δρομολογίων και την επανασύνδεση των δύο νησιών με το Λαύριο.

Στο πλαίσιο των ενεργειών της Επιτροπής Φορέων για το Ακτοπλοϊκό, έχει ήδη αποσταλεί σχετική επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό, με την οποία ζητείται η διατήρηση της γραμμής του Λαυρίου, ενόψει των καλοκαιρινών μηνών, κάτι που επισημάνθηκε και κατά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον κ. Δρίτσα.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρει επίσης σχετικά: «Αναμένουμε τις επόμενες ενέργειες του Υπουργείου προκειμένου να γίνει το συντομότερο δυνατό η ανάθεση και να κλείσει επιτέλους αυτό το μαύρο κεφάλαιο του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού των νησιών μας. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο, στο πλαίσιο όσων δρομολογούνται από το Υπουργείο για επανασχεδιασμό του χάρτη των ακτοπλοϊκών συνδέσεων με μια νέα προσέγγιση, θα συζητηθεί πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το