Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ατσικής ευχαριστεί...

the roots web banners 06

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ατσικής ευχαριστεί...
01.08.2015 | 14:45

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ατσικής ευχαριστεί...

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Όλους όσοι βοήθησαν για τη διεξαγωγή της «1ης γιορτής του Αγρότη», που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου στην Ατσική, θέλησε να ευχαριστήσει με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος του ομώνυμου χωριού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Αν και με λίγες μέρες καθυστέρηση ,ο Σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, "την 1η γιορτή του Αγρότη" που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου στην πλατεία του χωριού μας.

Ένα ευχαριστώ λοιπόν στους παραγωγούς που πρόσφεραν την πρώτη ύλη η οποία στα χέρια των νοικοκυρών μεταμορφώθηκε και ταξίδεψε γευστικά ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Στις βιοτεχνίες, που όχι τυχαία αναπτύχθηκαν στον κάμπο της Ατσικής , "Φ.Γκαράλη", "Αφοι Κουκουλήθρα", "Χρυσάφη" και που χρόνια τώρα στηρίζουν εμπράκτως κάθε προσπάθειά μας. Στον ταλαντούχο Αλέξανδρο Αλεξάνδρου που από την πρώτη στιγμή στήριξε την ιδέα μας και βοήθησε στην πραγμάτωσή της. Στη δημιουργική Μαρία Χρυσάφη που με το μαγικό της χέρι μεταμόρφωσε την πλατεία μας εκείνο το απόγευμα.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως.. ..ας μου επιτραπεί να το δώσω, σ ένα νέο παιδί που η αγάπη του για το χωριό του και τον τόπο του, τον ώθησε ένα βράδυ μεσοπέλαγα ,ταξιδεύοντας με τον Ταξιάρχη να μοιραστεί μαζί μου αυτή του την σκέψη...που τελικά στις 19 Ιουλίου έγινε πραγματικότητα με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας. Τάσο Ξύκη (Tasos Sykes) σ ευχαριστούμε από καρδιάς και σου ευχόμαστε να έχεις ο,τι αξίζεις.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το