Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζητά το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο νησί | Εκατέρωθεν «πυρά» Μαρινάκη – Ρηγόπουλου (mp3)

the roots web banners 06

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζητά το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο νησί | Εκατέρωθεν «πυρά» Μαρινάκη – Ρηγόπουλου (mp3)
02.08.2015 | 12:57

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζητά το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο νησί | Εκατέρωθεν «πυρά» Μαρινάκη – Ρηγόπουλου (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το θέμα του καταφυγίου αδέσποτων ζώων και ο τρόπος λειτουργίας του συζητήθηκε εκτάκτως στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου, μετά από αίτημα των μελών του Φιλοζωικού Σωματείου του νησιού.

Τα αίματα «άναψαν» από τα πρώτα λεπτά της τοποθέτησης του προέδρου του Σωματείου κ. Ρηγόπουλου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Λήμνου κ. Μαρινάκη.

Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών με εκατέρωθεν «πυρά» για τον τρόπο με τον οποίο η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τα αδέσποτα της Λήμνου και η Φιλοζωική για τον «προσβλητικό» τρόπο που φέρεται απέναντι στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Ακουστέ εδώ την τοποθέτηση του Πρόεδρου της Φιλοζωικής κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου

Και εδώ την απάντηση του Δημάρχου Λήμνου.

Η δέσμευση του Δημάρχου όμως, δεν φαίνεται να ικανοποίησε τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου, το οποίο όπως μας πληροφόρησε ο Πρόεδρος του, προχωράει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, καθώς την Δευτέρα θα ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν και να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel