Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χρυσό βραβείο τριών αστέρων για το θυμαρίσιο μέλι Λήμνου

the roots web banners 06

Χρυσό βραβείο τριών αστέρων για το θυμαρίσιο μέλι Λήμνου
23.08.2015 | 10:57

Χρυσό βραβείο τριών αστέρων για το θυμαρίσιο μέλι Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το 2015, η επιχείρηση HASAPIS HONEY (ΜΕΛΙ ΧΑΣΑΠΗΣ) συμμετείχε στο διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας της Αγγλίας "GREAT TASTE AWARDS 2015" και απέσπασε, ανάμεσα σε 10.000 χιλιάδες συμμετέχοντες παγκοσμίως, το "Άγριο θυμαρίσιο μέλι με αγριολούλουδα" Χρυσό βραβείο 3 αστέρων, κατακτώντας την ανώτερη κατάταξη των διακρίσεων διεθνώς!

Η επιχείρηση, στην επίσημη σελίδα της αναφέρει:

"Το βραβείο αυτό, το αφιερώνουμε, στους εξέχοντες καταναλωτές και θαυμαστές των προϊόντων μας, οι οποίοι το αγάπησαν και μας ενθάρρυναν στην τελειοποίησή των!"

Η ατομική επιχείρηση Μελισσοκομίας του Δημήτρη Χασάπη, ιδρύθηκε στις αρχές του 2011, στο Μούδρο, εκπληρώνοντας ένα όραμα της ζωής του, τη δημιουργία ενός αγνού προϊόντος, ελεύθερου από χημικές ουσίες, με τις καλύτερες μεθόδους παραγωγής, το μονοανθικό άγριο θυμαρίσιο μέλι Λήμνου.

Από την αρχή της λειτουργίας της, πραγματοποίησε πιστά, όλες τις εξετάσεις που συνοδεύουν το μέλι και ακολούθησε τα αυστηρά κριτήρια παραγωγής και ελέγχου του προϊόντος προς κατανάλωση, δημιουργώντας ένα διαφορετικό και μοναδικό Ελληνικό προϊόν μελιού ανωτέρας ποιότητας.

Σύντομα, η επιχείρηση, έγινε γνωστή στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, για τα εξαιρετικής ποιότητας, Ελληνικά προϊόντα άγριου θυμαρίσιου μελιού, ακολουθούμενη από ένα δεύτερο, υψηλής ποιότητας, προϊόν άγριου θυμαρίσιου μελιού με αγριολούλουδα.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μελιού πωλούνται σε 2 ποικιλίες:

(α) Αγριο θυμαρίσιο μέλι και (β) Αγριο θυμαρίσιο μέλι με αγριολούλουδα συσκευασμένο σε γυάλινο δοχείο των 270ml / 9,52oz !.

web294x303-gr3star-honey

 www.honeylimnos.com

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το