Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ΑΜΚΕ για την άριστη παρουσία της Λήμνου στην 31η διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»

the roots web banners 06

Η ΑΜΚΕ για την άριστη παρουσία της Λήμνου στην 31η διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»
18.11.2015 | 18:34

Η ΑΜΚΕ για την άριστη παρουσία της Λήμνου στην 31η διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Λήμνου στην 31η  διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2015.

Με δικό της stand υπό την Αιγίδα του Δήμου Λήμνου και με την φροντίδα της οργάνωσης ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης με τις όμορφες εικόνες και τις γευστικές επιλογές της Λήμνου.

Τις δύο πρώτες μέρες της έκθεσης υπήρξαν συναντήσεις και συζητήσεις με hosted buyers από διάφορες χώρες όπως Τουρκία ,Εσθονία, Βουλγαρία, Πολωνία, Ιταλία, Σουηδία, Γερμανία, Ισραήλ, Ινδία, Ολλανδία, Ρουμανία. Όλοι ανεξαιρέτως έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για αναζήτηση νέου προορισμού.

Στις δύο επόμενες μέρες κατά τις οποίες η έκθεση ήταν ανοιχτή στο κοινό, όλο και περισσότεροι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ομορφιές του νησιού μας.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου στην οποία είχε συμμετοχή ο Πολιτιστικός Όμιλος Λημνιών Θεσσαλονίκης με το χορευτικό του τμήμα. Συγχρόνως ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ταξίδεψε γευστικά τους επισκέπτες με τις δημιουργίες του βασισμένες σε τοπικά προϊόντα.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου την καλή παρουσία της Λήμνου στην έκθεση έκλεισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λημνιών Καβάλας με χορό και μουσική.

Το stand της Λήμνου επιβραβεύθηκε με τον έπαινο της διοργανώτριας αρχής.

Η ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν για την δημιουργία, την οργάνωση και την λειτουργία του περιπτέρου και συγκεκριμένα:

Τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη Δημήτρη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυροθαλασσίτη Παναγιώτη, τον Αντιδήμαρχο κ. Πανταζή  Σαράντη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γαροφαλλίδη Εμμανουήλ.

Τον αντιπρόεδρο της ΑΜΚΕ και πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου κ. Ψάρρα Χρυσόστομο, τον γραμματέα της ΑΜΚΕ και πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Περιφέρειας Μούδρου κ. Στενό Νικόλαο, το μέλος της ΑΜΚΕ και αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Ματζάρη Δημήτρη, το μέλος της ΑΜΚΕ κ. Κατενίδη Κωνσταντίνο, το μέλος της ΑΜΚΕ και ταμία του Σωματείου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων κ. Μάρκου Ζαφειρώ.

Τον πρόεδρο των Λημνιών Θεσσαλονίκης κ. Μαντά Χρήστο, τον αντιπρόεδρο κ. Μουτσόπουλο Γεώργιο, τον γραμματέα κ. Πηλίτσο Γεώργιο, την ταμία κ. Τσάκωνα Μερόπη, τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Κεχαγιά Δημήτρη, τα μέλη του χορευτικού του Συλλόγου, την πρόεδρο του Συλλόγου Λημνιών Καβάλας κ. Παπουτσίδου Ευδοκία και τον αντιπρόεδρο κ. Κράσσο Αντώνη.

Την αντιπρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων  κ.Βαρουχάκη Παρασκευή, την εκπρόσωπο του Συλλόγου Εστίασης κ .Ζεμπέκη Μάλαμα, τους πράκτορες κ. Χασάπη Σωτήρη και κ.Πραβλή Αντωνία, τον κ .Αλεξάνδρου Αλέξανδρο από το Taste Lemnos,τους εκπροσώπους του κτήματος Ήφαιστος κ.Γλίντζο Κωνσταντίνο και κ. Γλίντζου Δάνια,τους εθελοντές κ. Χατζόλου Έλσα και κ.Παρασκευαϊδου Κατερίνα, τον Κο και την Κα Συρίδη, τους φοιτητές Πλάντζου Ελένη, Χρυσάφη Παναγιώτη, Ποριάζη Φωτεινή, την υπάλληλο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων  κ.Κιρτζιαλίδου Ειρήνη, τον υπάλληλο του Δήμου Λήμνου κ. Βόγδανο Πάρη και τον κ.  Λασκαρέλια Κωνσταντίνο.

Ευχαριστεί, τέλος, την ASTRA AIRLINES, τον κ. Ζλατάνη Γιάννη, τον κ. Ματσικά  Κωνσταντίνο, τους σύμβουλους στο στήσιμο του περιπτέρου κ .Παπαδοπούλου Φιλίππου Θελίνα και κ. Μπλιάτκα Νικόλαο και τους κ .Δούμτσιο Γιάννη, Γαλατσόπουλο Κώνσταντίνο και Κρυστάλη Ρίκη από το KEROS SURF CLUB.

Το stand της Λήμνου επισκέφτηκαν: ο πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου,η ο πρώην υπουργός Υγείας  κ. Γεωργιάδης Άδωνης , ο  πρώην Αντιπεριφερειάρχης  κ. Τσαμαχλής Γεώργιος , ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ.Γαληνός Σπύρος, η Δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου κ. Κακαλή Μαρία, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Κηρίζογλου ,ο Αντιδήμαρχος Χίου κ. Καραλής Δημήτρης, ο πρόεδρος του Ελληνορωσικού  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελληνορωσικών Σχέσεων κ. Ιωαννίδης Θεόφιλος, ο πρόεδρος του 4ου διαμερίσματος Θεσσαλονίκης κ. Τσακπακίδης η αντιπρόεδρος, του Λαογραφικού Μουσείου κ. Νικολάκαρου Βίκυ, η Διευθύντρια Τουρισμού Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Πολιτάκη Αγγελικήκαι ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Τσανάκαλε.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel