Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σπιλάνης: «Υποκρισία να μιλά για συναίνεση η Περιφερειακή Αρχή»

the roots web banners 06

Σπιλάνης: «Υποκρισία να μιλά για συναίνεση η Περιφερειακή Αρχή»
25.11.2015 | 16:26

Σπιλάνης: «Υποκρισία να μιλά για συναίνεση η Περιφερειακή Αρχή»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο επικεφαλής της Παράταξης «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ με το ΑΙΓΑΙΟ» Γιάννης Σπιλάνης, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 24ης Νοεμβρίου, στην οποία τέθηκε επί τάπητος ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας για το 2016.

Ειδικότερα, ο κ. Σπιλάνης στη δήλωσή του σχολίασε: «Σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο είχαμε θέμα τον Προϋπολογισμό. Μόλις συνειδητοποίησα ότι θα επαναλάμβανα όσα είχα πει στη περσινή αντίστοιχη συζήτηση και από τότε έχω επαναλάβει σχεδόν σταθερά σε όλες τις συνεδριάσεις, ότι δηλαδή η Περιφερειακή Αρχή στερείται σχεδίου που να αξιοποιεί έστω αυτούς τους περιορισμένους πόρους, αποφάσισα να μην μιλήσω καθόλου. 

Θεωρώ ότι στη συζήτηση που θα ανοίξει για τροποποίηση του νόμου για την αυτοδιοίκηση πρώτο θέμα θα πρέπει να είναι το εκλογικό σύστημα. Με 60% των περιφερειακών συμβούλων η παράταξη που έρχεται πρώτη στη 2η Κυριακή των εκλογών, κάνει ότι θέλει χωρίς να "ακούει". (Για περισσότερες λεπτομέρειες της πρότασης αυτής δείτε στο http://ioannispilanis.blogspot.gr/2015/11/blog-post_60.html.)

Και μετά όταν βρεθούν σε αδιέξοδο μιλούν για συναίνεση. Υποκρισία».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel