Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Λήμνου: «Συγχαρητήρια για την εκδήλωση των Ειδικών Σχολείων»

banner roots

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Λήμνου: «Συγχαρητήρια για την εκδήλωση των Ειδικών Σχολείων»
08.12.2015 | 18:36

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Λήμνου: «Συγχαρητήρια για την εκδήλωση των Ειδικών Σχολείων»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δελτίο τύπου εξέδωσε το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης», εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την ωραία εκδήλωση που παρουσίασαν χθες με αφορμή την Παγκόσμια  Ημέρα Ατόμων με αναπηρία, σε συνδιοργάνωση με το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας, το ΕΕΕΚ Ρεπανιδίου και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.Μ.Ε.Α. Λήμνου «Ορίζοντες».

«Ο Σύλλογός μας πρωτοστάτησε από το 1996 για την ίδρυση, λειτουργία και στήριξη των όποιων δομών Ειδικής Αγωγής υπάρχουν σήμερα στο νησί μας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ύπαρξη και διεύρυνσή τους, ώστε κανένα παιδί, κανένας έφηβος, κανένας νέος με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, να μην μένει έξω από το σχολείο, έξω από τη Δημόσια Ειδική Αγωγή.

Για να δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να διοργανώσουν και άλλες τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης του εκπαιδευτικού και κοινωνικού συνόλου», υπογραμμίζει ο Σύλλογος.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το