Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στην Έλενα Κουντουρά σήμερα η Χριστιάνα Καλογήρου ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου

the roots web banners 06

Στην Έλενα Κουντουρά σήμερα η Χριστιάνα Καλογήρου ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου
04.01.2016 | 14:54

Στην Έλενα Κουντουρά σήμερα η Χριστιάνα Καλογήρου ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά και το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο για το σχεδιασμό δράσεων ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

Σε συνέχεια μιας καλής περυσινής περιόδου, εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο τη διατήρηση της αναπτυξιακής δυναμικής του Τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, τέθηκαν προτεραιότητες ανά αγορά και αναζητήθηκαν τρόποι αποτελεσματικότερης και οικονομικότερης προσέγγισής τους.

Συμφωνήθηκε η παραχώρηση από τον ΕΟΤ χώρων για περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στις τουριστικές εκθέσεις της Ουτρέχτης, του Βερολίνου και της Μόσχας, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της στοχευμένης παρουσίας της Περιφέρειας στις αγορές του εξωτερικού.

Η Περιφερειάρχης δήλωσε ότι «με δεδομένη τη μεγάλη σημασία του Τουρισμού για το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι των νησιών του Βορείου Αιγαίου, ενώνουμε τις δυνάμεις με το αρμόδιο Υπουργείο, τον ΕΟΤ και τον ιδιωτικό τομέα».

koyntoyra tryf kalogirou

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel