Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θάνατο του Νίκου Σαμαρά.
afoi poriazi

xaritakis wide

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θάνατο του Νίκου Σαμαρά.
07.01.2013 | 14:25

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θάνατο του Νίκου Σαμαρά.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το τμήμα αθλητισμού και πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στο γενικό πένθος της Λήμνου για το θάνατο του Νίκου Σαμαρά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:

"Είναι κάποιες ειδήσεις που δεν τις πιστεύεις εύκολα, λέγοντας: δεν είναι δυνατόν. Κι όμως ο Νίκος Σαμαράς, αυτός ο τεράστιος αθλητής του βόλεϊ, έφυγε από τη ζωή, κάνοντας σχέδια για την παρουσία της Λήμνου στην Α΄ Εθνική κατηγορία και τα πρώτα βήματα είχαν γίνει.

 Όλη η Ελλάδα έμαθε με λύπη το τραγικό συμβάν, όμως η Λήμνος συγκλονίστηκε, γιατί για το Νίκο Σαμαρά, που τα τελευταία χρόνια ζούσε ανάμεσα μας, όλοι είχαμε σχηματίσει την εικόνα ενός ήρεμου, και χωρίς καμιά έπαρση ανθρώπου που είχε αφιερωθεί στο βόλεϊ και το τελευταίο στοίχημα του ήταν, το ευγενές αυτό άθλημα έχει ισχυρή παρουσία και στη Λήμνο.

Συγκλονισμένοι από την τραγικότητα του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, με σπουδαία κοινωνική δράση, γιατί ο σωστός αθλητισμός αυτό είναι, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στη γυναίκα, στο αγοράκι του και σε όλους τους συγγενείς, που βιώνουν έναν απίστευτο πόνο.

Ως πολιτικός χώρος, που πρέπει να ασχολείται με τα γενικότερα αλλά και τα ειδικά προβλήματα, προτείνουμε η μεταφορά του στη Λήμνο, όπου θα γίνει η κηδεία του, να μην 'περιμένει' το πλοίο της γραμμής αλλ΄'α να γίνει με ένα C-130, θυμίζοντας ότι ο Νίκος Σαμαράς είχε εκατοντάδες συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος με πάμπολλες διεθνείς διακρίσεις".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018