Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Daily Mail προτείνει Λήμνο ως οικογενειακό προορισμό διακοπών

the roots web banners 06

Η Daily Mail προτείνει Λήμνο ως οικογενειακό προορισμό διακοπών
01.03.2016 | 20:02

Η Daily Mail προτείνει Λήμνο ως οικογενειακό προορισμό διακοπών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Λήμνο ως προορισμό διακοπών, προτείνει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail σε δημοσίευμα με τίτλο «Εξαιρετικό φαγητό, υψηλή παιδική φροντίδα και πλήθος δραστηριοτήτων: Γιατί η Λήμνος είναι το ιδανικό νησί για οικογένειες που ενδιαφέρονται για αθλητικές δραστηριότητες».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα «περιτριγυρισμένη από το Αιγαίο πέλαγος, η Λήμνος είναι το όγδοο νησί στην Ελλάδα» και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για τους Βρετανούς τουρίστες να περάσουν ξέγνοιαστες διακοπές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που προτείνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mark Warner και βρίσκεται στην περιοχή του Πλατύ.

Το ίδιο ξενοδοχείο, συνεχίζει το δημοσίευμα, προσφέρει φρέσκιες γεύσεις από τη μεσογειακή κουζίνα και άριστη φροντίδα και επίβλεψη παιδιών. Αποπνέει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε χωριό, διαθέτει δωμάτια με θέα στην πισίνα και γήπεδα τένις, βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα και όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι χτισμένο σε λόφο, σου κόβουν την ανάσα!

Γιατί όμως θεωρείται ιδανικό νησί για τουρισμό που συνδυάζεται με αθλητικές δραστηριότητες; Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκεί μπορείς να παίξεις τένις, να μάθεις ιστιοπλοΐα από ειδικούς εκπαιδευτές, ενώ αν προτιμάς, μπορείς να χαλαρώσεις δίπλα στην πισίνα και να κάνεις τα ψώνια σου στη Μύρινα, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Ο μπουφές του ξενοδοχείου είναι ιδανικός για καλοφαγάδες, αφού διαθέτει μεσογειακές νοστιμιές και τα τηγανιτά κολοκυθάκια με το τζατζίκι είναι ένα από τα τυπικά του πιάτα. Τέλος, εκεί βρίσκονται οι καλύτερες βρεφονηπιοκόμοι της Βρετανίας οι οποίες αναλαμβάνουν τη φροντίδα και την επίβλεψη των παιδιών.

Το δημοσίευμα κλείνει λέγοντας ότι στη Λήμνο έχεις την αίσθηση ότι όλο το νησί σου ανήκει. Από το πρόβατο που θα συναντήσεις, τον μοναχικό μελισσοκόμο και το Αιγαίο, μέχρι τις αμμοθίνες στο Γομάτι με τα αγριολούλουδα. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αρθρογράφος: «Το νησί της Λήμνου ίσως δεν είναι πολύ εύκολο να το βρεις στο χάρτη, όμως αποτελεί έναν εκπληκτικό προορισμό!».

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel