Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου εκδίδει την εφημερίδα «Άνεμος Ανατροπής» σε ηλεκτρονική μορφή

the roots web banners 06

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου εκδίδει την εφημερίδα «Άνεμος Ανατροπής» σε ηλεκτρονική μορφή
02.03.2016 | 20:28

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου εκδίδει την εφημερίδα «Άνεμος Ανατροπής» σε ηλεκτρονική μορφή

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την έκδοση της εφημερίδας με τίτλο «Άνεμος Ανατροπής» σε ηλεκτρονική μορφή ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, «σε μια προσπάθεια να φέρει την αντικειμενική ενημέρωση στα σπίτια μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, η τοπική οργάνωση Λήμνου του κόμματος της Κουμουνδούρου, γνωστοποιεί την κυκλοφορία της ηλεκτρονικής εφημερίδας με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ τα ελεγχόμενα από την ολιγαρχία και τη διαπλοκή Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ασκούν μια άνευ προηγουμένου προπαγανδιστική «ενημέρωση»: Πολλές ειδήσεις αποσιωπούνται, θέματα που θίγουν την αντιπολίτευση υποβαθμίζονται, άλλα που αφορούν το κυβερνητικό έργο "θάβονται", υποτιμούνται ή παραποιούνται. Κατασκευάζονται ψεύτικες ειδήσεις, ανακαλύπτονται υποτιθέμενα σκάνδαλα χωρίς κανένα στοιχείο, μόνο και μόνο για να πληγεί το κυβερνητικό έργο. Ειδικά τα ιδιωτικά τηλεοπτικά ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, από μέσα ενημέρωσης έχουν αδιάντροπα μετατραπεί σε εργαλεία χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Διαπιστώνοντας την κατάσταση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, τουλάχιστον για το χώρο που δραστηριοποιείται, αποφάσισε την έκδοση ηλεκτρονικής εφημερίδας (ο «Άνεμος Ανατροπής» σε ηλεκτρονική μορφή) σε μια προσπάθεια να φέρει την αντικειμενική ενημέρωση μέσα στα σπίτια μας».

 

Το πρωτοσέλιδο του πρώτου ηλεκτρονικού τεύχους.

 

anemos-anatropis-limnos

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel