Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κλιμάκιο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο
Κλιμάκιο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο
15.01.2013 | 11:07

Κλιμάκιο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή, κλιμάκιο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, θα επισκεφτεί τη Λήμνο το διήμερο  Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, προκειμένου να ενημερώσει για θέματα που αφορούν την πρόληψη και την πολιτική προστασία και να συνεργαστεί με το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία Τσας), στη Μύρινα, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στην οποία καλούνται να παρευρεθούν οι Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Μηχανικοί του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα καθώς επίσης και εκπρόσωποι υπηρεσιών του νησιού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού μας, το κλιμάκιο κατά την παραμονή του θα εγκαταστήσει σε κτίριο του Δήμου, ειδικό όργανο το οποίο καταγράφει τις επιταχύνσεις που προκαλεί η σεισμική δόνηση στο έδαφος. Αντίστοιχο όργανο έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί στο κτίριο του ΟΤΕ, το οποίο θα επικουρείται και από το νέο  που θα εγκατασταθεί από το κλιμάκιο.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018