Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια έτοιμων γευμάτων στο ΚΗΦΗ Δήμου Λήμνου

the roots web banners 06

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια έτοιμων γευμάτων στο ΚΗΦΗ Δήμου Λήμνου
16.04.2016 | 11:53

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια έτοιμων γευμάτων στο ΚΗΦΗ Δήμου Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η Πρόεδρος Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, Τούφου Μαγδαληνή, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά για την προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση των ωφελούμενων ηλικιωμένων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Λήμνου στα Καμίνια, για την περίοδο από 4 Μαΐου 2016 έως και 30 Ιουνίου 2016, με δικαίωμα προαίρεσης δίμηνης παράτασης συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 12.131,28 ευρώ με το ΦΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων προαίρεσης.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο γραφείο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Ε.Α.Σ. Λήμνου (Θεμιστοκλέους 1, Μύρινα), την Παρασκευή 22 Απριλίου, στις 11:00 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν γραπτή σφραγισμένη προσφορά στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου μέχρι στις 22 Απριλίου και ώρα 10:30 το πρωί. Μετά το πέρας αυτής της ώρας, λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Σε περίπτωση μη διεξαγωγής του διαγωνισμού για οποιοδήποτε λόγο, αυτός θα επαναληφθεί στις 28 Απριλίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και παραλαβή των σχετικών τευχών και της διακήρυξης, μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, τηλ. 22543 50021 (Κωνστάντιου Ηλέκτρα).

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel