Όπως πληροφορούμαστε, η μη εκτέλεση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων για τις επόμενες 4 ημέρες έχει «παγιδεύσει» στα λιμάνια της Καβάλας και του Λαυρίου αρκετούς εκπαιδευτικούς και στρατιωτικούς οι οποίοι έφυγαν από τη Λήμνο προκειμένου να περάσουν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Και από το λιμάνι της Μύρινας όμως υπάρχουν αρκετοί που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν μέσα στο Σαββατοκύριακο κάτι όμως που τελικά δεν θα μπορέσει να γίνει.
Εντωμεταξύ πληρότητα παρουσίαζαν ούτως ή άλλως τα αεροσκάφη των εταιριών που εξυπηρετούν τη αεροπορική σύνδεση του νησιού με Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος εκνευρισμός από την μεριά των ταξιδιωτών.
Τέλος, με αρκετά κενά και μειωμένες ώρες αναμένεται να ανοίξουν τη Δευτέρα ορισμένα σχολεία του νησιού, αφού αρκετοί εκπαιδευτικοί δεν θα μπορέσουν να είναι στο πόστο τους.
























