Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παρέμβαση Σηφουνάκη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τη διασύνδεση των Νοσοκομείων Λήμνου-Λέσβου.

afoi poriazi

Παρέμβαση  Σηφουνάκη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τη διασύνδεση των Νοσοκομείων Λήμνου-Λέσβου.
23.01.2013 | 14:02

Παρέμβαση Σηφουνάκη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τη διασύνδεση των Νοσοκομείων Λήμνου-Λέσβου.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Στο ζήτημα της διασύνδεσης του Νοσοκομείου Λήμνου με το «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης αναφέρθηκε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Λέσβου Ν. Σηφουνάκης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Ο κ. Σηφουνάκης τόνισε ότι τόσο η διοικητική αυτοτέλεια, όσο και η αυτοτέλεια στην παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών υγείας πρέπει να διατηρηθεί και στα δύο νοσοκομεία, χωρίς καταργήσεις ή συγχωνεύσεις ειδικοτήτων που δεν θα βοηθήσουν στην επίλυση των υπαρκτών προβλημάτων.

Η Λήμνος, τόνισε, έχει ένα σύγχρονο νοσοκομείο - που με πολύ προσπάθεια, κόπο και χρόνο κατασκευάσθηκε ασχολούμενος καθημερινά την περίοδο 1996-2003 – και μπορεί πράγματι – στο όνομα της εξοικονόμησης πόρων - να υπάρξει ενιαίος-κοινός μηχανισμός στη διενέργεια διαγωνισμών για τη προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού. Ωστόσο, στα διοικητικά θέματα, όπως π.χ. η καλή συνεργασία και κάλυψη αναγκών των Κέντρων Υγείας Λέσβου από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μυτιλήνης ή της λειτουργίας του Πολυιατρείου Μούδρου από το Νοσοκομείου Λήμνου, η διατήρηση της αυτονομίας των δύο νοσοκομείων είναι αναγκαία.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018