Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δημοτικό Συμβούλιο με πυρά σε βουλευτές και Ο.Λ.ΣΥ για τη στάση τους στα ανοιχτά ζητήματα της Λήμνου (Ηχητικό απόσπασμα)

afoi poriazi

charitakis banner new

Δημοτικό Συμβούλιο με πυρά σε βουλευτές και Ο.Λ.ΣΥ για τη στάση τους στα ανοιχτά ζητήματα της Λήμνου (Ηχητικό απόσπασμα)
29.01.2013 | 14:39

Δημοτικό Συμβούλιο με πυρά σε βουλευτές και Ο.Λ.ΣΥ για τη στάση τους στα ανοιχτά ζητήματα της Λήμνου (Ηχητικό απόσπασμα)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα με 30 θέματα στον αριθμό προς συζήτηση, αν και αυτά που μονοπόλησαν το ενδιαφέρον, ήταν αυτά εκτός ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Δημάρχου Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τα τρέχοντα θέματα, ενώ αρκετά μεγάλη κουβέντα έγινε για το ζήτημα των αιτημάτων της Λήμνου καθώς και την από δω και πέρα διεκδίκησή τους.

Ο Δήμαρχος Λήμνου, αναφέρθηκε στο θέμα του Τελωνείου ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ζήτημα, προς το παρόν τουλάχιστον, με την παραμονή του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία, στη νέα τροποποίηση των δρομολογίων της ΝΕΛ μετά από τη διατύπωση του αιτήματος από την εταιρεία και στο τοπίο όπως αυτό διαμορφώνεται στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες του νησιού.

Σε ιδιαίτερα επικριτικούς τόνους, κινήθηκε η αναφορά του κ. Χατζηδιαμαντή , σχολιάζοντας τη στάση των βουλευτών Βογιατζή και Σηφουνάκη, στην Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για το Νοσοκομείο Λήμνου, καθώς στη στάση της Ο.Λ.ΣΥ, να επαινέσει δημοσίως τους βουλευτές, για τις αναφορές που κατέθεσαν στη Βουλή, σχετικά με τα εκπαιδευτικά κενά στο ΕΠΑΛ του Μούδρου.
"Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα θέματα και όχι να φερόμαστε σαν χαριτωμένες ευγενείς κυρίες", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδιαμαντής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, πάντως, εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο, να ψηφίσει θετικά στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, στην συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Φορέων, η οποία θα συνεδριάσει άμεσα για το θέμα των αιτημάτων της Λήμνου, που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Ακούστε παρακάτω ηχητικό απόσπασμα από την τοποθέτηση του Δημάρχου:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018