Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήλωση Βογιατζή για τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μετά την παρουσίαση του σχεδίου «Αθηνά»

banner roots

Δήλωση Βογιατζή για τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μετά την παρουσίαση του σχεδίου «Αθηνά»
01.02.2013 | 19:44

Δήλωση Βογιατζή για τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μετά την παρουσίαση του σχεδίου «Αθηνά»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά τη δημοσιοποίηση του σχεδίου «Αθηνά» του Υπουργείου Παιδείας, ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, με δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίηση του, για τις ελάχιστες διαφοροποιήσεις που επιφέρει το σχέδιο, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Είμαι ικανοποιημένος που το Πανεπιστήμιο Αιγαίου παραμένει σχεδόν ανέπαφο από τις αλλαγές που επιφέρει το Σχέδιο Αθηνά του Υπουργείου Παιδείας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πολύ σημαντικό επίσης είναι και ότι τόσο τα τμήματα της Μυτιλήνης, όσο και η σχολή της Λήμνου μένουν εντελώς ανεπηρέαστα.

Οι τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του Πρύτανη του Ιδρύματος, κ. Πάρη Τσάρτα, οι συντονισμένες προσπάθειες των τοπικών φορέων, καθώς και το γεγονός ότι ο Υπουργός, στις επαφές που είχα μαζί του, αναγνώρισε τις ιδιαιτερότητες της πολυνησιωτικότητας και της πολυδιάσπασης των σχολών και των τμημάτων του Πανεπιστημίου, αλλά και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο σπουδών του, συνέβαλαν καταλυτικά σε αυτό το αποτέλεσμα.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την έκβαση των προσπαθειών μας και ευελπιστώ πως η πολιτεία θα συνεχίσει να στηρίζει το πολύτιμο ακαδημαϊκό έργο του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου».

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel