Στο σενιμάριο θα παρουσιαστούν οι πιο εμπεριστατωμένοι τρόποι αντιμετώπισης και διαχείρισης καθημερινών προβλημάτων που επηρεάζουν τη διάθεσή μας, τη συμπεριφορά μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Θέματα όπως είναι το άγχος και η υπερένταση που βιώνουμε συχνά όλοι μας, αρνητικά συναισθήματα όπως είναι ο φόβος και ο θυμός, καθώς και ζητήματα που προκύπτουν στην επικοινωνίας μας, όπως είναι οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες που συνήθως δεν οδηγούν πουθενά θα είναι το επίκεντρο του σεμιναρίου.
Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του σενιμαρίου, οι λίστες με τις συμμετοχές και για τις δύο ημερομηνίες έχουν ολοκληρωθεί, και ήδη υπάρχει συνεχής ζήτηση για την πραγματοποίηση και ενός τρίτου σεμιναρίου. Η ημερομηνία για το τρίτο σεμινάριο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά αναμένεται μέσα στον Απρίλιο.
Υπεύθυνος οργάνωσης και διεξαγωγής του σενιμαρίου είναι ο MSc Ψυχολόγος, Πέτρος Κεχαγιάς, ο οποίος ευχαριστεί όλους όσους επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον, από το πρώτο κιόλας λεπτό της σχετικής ανακοίνωσης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση θέσης για το επόμενο επαναληπτικό σεμινάριο (3ο) ή να λάβετε πληροφορίες στα παρακάτω στοχεία:
Πέτρος Κεχαγιάς
Τηλέφωνο: 697.34.24.100
www.facebook.com/psychologoslimnos
http://www.psychologoslimnos.gr