Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σύνδεσμος ιδιωτικών φροντιστηρίων Λήμνου: «Ξεκινάμε αγώνα κατά των παράνομων φροντιστηρίων» (mp3)

the roots web banners 06

Σύνδεσμος ιδιωτικών φροντιστηρίων Λήμνου: «Ξεκινάμε αγώνα κατά των παράνομων φροντιστηρίων» (mp3)
11.05.2017 | 15:11

Σύνδεσμος ιδιωτικών φροντιστηρίων Λήμνου: «Ξεκινάμε αγώνα κατά των παράνομων φροντιστηρίων» (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μέχρι τον Εισαγγελέα αναμένεται να φτάσει η υπόθεση λειτουργίας παράνομων φροντιστηρίων στη Λήμνο, μετά την προσπάθεια που ξεκινάει ο σύνδεσμος ιδιωτικών φροντιστηρίων Λήμνου.

Την είδηση μετέφερε σήμερα, η ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών, Μπέτυ Φωτιάδου, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του FM 100 «Θέμα και Ανάθεμα».

Η κ. Φωτιάδου, αφού αναφέρθηκε στις επικείμενες εξετάσεις των παιδιών και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους εξεταζόμενους, ανακοίνωσε τη προσπάθεια που ξεκίνησε ο σύνδεσμος ιδιωτικών φροντιστηρίων Λήμνου προκειμένου να επαλειφθεί το φαινόμενο που παρατηρείται ολοένα και περισσότερο με τα παράνομα φροντιστήρια στη Λήμνο.

Ανέφερε μάλιστα ότι ήδη έχουν εντοπιστεί 15 άτομα, τα οποία είτε διαθέτουν παράνομο φροντιστήριο, είτε παρέχουν παράνομα μαθήματα κατ’ οίκον, τα στοιχεία τον οποίων θα φτάσουν στον Εισαγγελέα προκειμένου να διαταχθεί περαιτέρω έρευνα.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Θέμα και Ανάθεμα» η κ. Φωτιάδου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel