Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί τη Μ.Κ.Ο «ΑΓΚΑΛΙΑ»
Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί τη Μ.Κ.Ο «ΑΓΚΑΛΙΑ»
12.03.2013 | 14:32

Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί τη Μ.Κ.Ο «ΑΓΚΑΛΙΑ»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί τη Μ.Κ.Ο. «ΑΓΚΑΛΙΑ» για την πολύτιμη βοήθεια της στους τοπικούς φορείς, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται από την άφιξη προσφύγων στο νησί μας.

Η Μ.Κ.Ο. «ΑΓΚΑΛΙΑ», η οποία δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2009 στη Λέσβο και στην Ενορία Αγίου Γεωργίου Κεραμίου της Καλλονής της Ιεράς Μητροπόλεως Μηθύμνης για την περίθαλψη και στήριξη του ανθρώπου, προσέφερε στο Δήμο Λήμνου τρόφιμα και υπνόσακους, τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν για την εξυπηρέτηση των αναγκών των προσφύγων.

Όπως δήλωσε μιλώντας νωρίτερα στο σταθμό μας, ο Αντιδήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μπουλώτης, η προσφορά της "Αγκαλιάς" σε τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, αλλά και σε άλλα είδη πρώτης ανάγκης, ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Οι παράνομοι μετανάστες που από τον περασμένο Οκτώβριο καταφθάνουν στη Λήμνο, με αμείωτο ρυθμό, διαμένουν σε μια από τις αίθουσες αναμονής στο λιμάνι της Μύρινας, αφού οι όποιες προσπάθειες επιχειρήθηκαν προκειμένου να βρεθεί ένα οίκημα που να πληροί τις προϋποθέσεις, συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση της τοπικής κοινωνίας.

Πάντως, ο κ. Μπουλώτης ανέφερε ότι μέχρι τις 15 Απριλίου, θα επιδιωχθεί να βρεθεί ένας άλλος χώρος φιλοξενίας, προκειμένου οι παράνομοι μετανάστες να απομακρυνθούν από την μια από τις 2 πύλες εισόδου του νησιού.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018