Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ολοκληρώνεται αύριο η προθεσμια υποβολής αιτήσεων για την «Επιμόρφωση Β Επιπέδου απο απόσταση»
achilladelis
Ολοκληρώνεται αύριο η προθεσμια υποβολής αιτήσεων για την «Επιμόρφωση Β Επιπέδου απο απόσταση»
25.03.2013 | 16:26

Ολοκληρώνεται αύριο η προθεσμια υποβολής αιτήσεων για την «Επιμόρφωση Β Επιπέδου απο απόσταση»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Έχει ξεκινήσει ήδη, η εκδήλωση ενδιαφέροντος απο εκπαιδευτικούς σχετικά με την επιμόρφωση Β’ επιπέδου από απόσταση.

Στο πλαίσιο της πράξης "Έπιμόρφωσης Β’ Επιπέδου", προβλέπεται η υλοποίηση ενός αριθμού προγραμμάτων επιμόρφωσης, με το μοντέλο της μικτής μάθησης – δηλαδή με συνδυασμό εξ αποστάσεως μαθημάτων (σύγχρονες συνεδρίες και δράσεις) και περιορισμένο αριθμό δια ζώσης συνεδριών.

Στόχος του προγράμματος, είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε περιοχές που δεν είναι δυνατή η υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων με το παραδοσιακό μοντέλο, όπως είναι η Λήμνος, αφού δεν είναι δυνατόν να βρεθούν σε κάθε νησί 10 εκπαιδευτικοί της ίδιας ειδικότητας αλλά ταυτοχρόνως δεν υπάρχουν και επιμορφωτές.

Η επιμόρφωση αφορά εκπαιδευτικούς ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ19/20 και ΠΕ60, ΠΕ70 καθώς και όσους έχουν ήδη πιστοποιηθεί από την Επιμόρφωση Α επιπέδου.

Στα προγράμματα "Επιμόρφωσης από Απόσταση", θα διατίθεται υλικό σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις μέσω internet και 8 δια ζώσης συναντήσεις.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται αύριο 26 Μαρτίου. Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://b-epipedo2.cti.gr/

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018