Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ολοκληρώνεται αύριο η προθεσμια υποβολής αιτήσεων για την «Επιμόρφωση Β Επιπέδου απο απόσταση»

banner roots

Ολοκληρώνεται αύριο η προθεσμια υποβολής αιτήσεων για την «Επιμόρφωση Β Επιπέδου απο απόσταση»
25.03.2013 | 16:26

Ολοκληρώνεται αύριο η προθεσμια υποβολής αιτήσεων για την «Επιμόρφωση Β Επιπέδου απο απόσταση»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Έχει ξεκινήσει ήδη, η εκδήλωση ενδιαφέροντος απο εκπαιδευτικούς σχετικά με την επιμόρφωση Β’ επιπέδου από απόσταση.

Στο πλαίσιο της πράξης "Έπιμόρφωσης Β’ Επιπέδου", προβλέπεται η υλοποίηση ενός αριθμού προγραμμάτων επιμόρφωσης, με το μοντέλο της μικτής μάθησης – δηλαδή με συνδυασμό εξ αποστάσεως μαθημάτων (σύγχρονες συνεδρίες και δράσεις) και περιορισμένο αριθμό δια ζώσης συνεδριών.

Στόχος του προγράμματος, είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε περιοχές που δεν είναι δυνατή η υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων με το παραδοσιακό μοντέλο, όπως είναι η Λήμνος, αφού δεν είναι δυνατόν να βρεθούν σε κάθε νησί 10 εκπαιδευτικοί της ίδιας ειδικότητας αλλά ταυτοχρόνως δεν υπάρχουν και επιμορφωτές.

Η επιμόρφωση αφορά εκπαιδευτικούς ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ19/20 και ΠΕ60, ΠΕ70 καθώς και όσους έχουν ήδη πιστοποιηθεί από την Επιμόρφωση Α επιπέδου.

Στα προγράμματα "Επιμόρφωσης από Απόσταση", θα διατίθεται υλικό σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις μέσω internet και 8 δια ζώσης συναντήσεις.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται αύριο 26 Μαρτίου. Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://b-epipedo2.cti.gr/

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel