Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Υποβλήθηκε από τον Δήμο Λήμνου η πρόταση για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού του αγριοκούνελου | Αύριο η σύσκεψη στον ΕΛΓΑ
afoi poriazi
Υποβλήθηκε από τον Δήμο Λήμνου η πρόταση για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού του αγριοκούνελου | Αύριο η σύσκεψη στον ΕΛΓΑ
01.04.2013 | 10:17

Υποβλήθηκε από τον Δήμο Λήμνου η πρόταση για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού του αγριοκούνελου | Αύριο η σύσκεψη στον ΕΛΓΑ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Αύριο Τρίτη, 2 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά η σύσκεψη στον ΕΛΓΑ στην Αθήνα προκειμένου να συζητηθούν οι υποβληθείσες προτάσεις.

Ο Δήμος Λήμνου θεωρεί ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες που θα επιτρέψουν τη δρομολόγηση οριστικής λύσης για τη μάστιγα που πλήττει τον πρωτογενή τομέα του νησιού μας και ελπίζει την γρήγορη υλοποίηση των δράσεων που θα ανακουφίσουν τους αγρότες.

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα μήνα μετά την κινητικότητα που παρατηρήθηκε στον ΕΛΓΑ για το μείζον πρόβλημα της Λήμνου, ο πρόεδρος του οργανισμού, δεσμεύτηκε πως σ ένα μήνα, θα ξεκινήσει η εφαρμογή ενός συντονισμένου επιχειρησιακού σχεδίου.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική πρόταση καταπολέμησης του υπερπληθυσμού του αγριοκούνελου που κατατέθηκε από τον Δήμο Λήμνου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018