Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Όλα έτοιμα για τις κλάπες του σαββατοκύριακου του Επιμελητηρίου | Αναμέτρηση υποψηφίων στις εκλογές

banner roots

Όλα έτοιμα για τις κλάπες του σαββατοκύριακου του Επιμελητηρίου | Αναμέτρηση υποψηφίων στις εκλογές
15.12.2017 | 13:26

Όλα έτοιμα για τις κλάπες του σαββατοκύριακου του Επιμελητηρίου | Αναμέτρηση υποψηφίων στις εκλογές

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Επιμελητήριο Λέσβου για τις εκλογές του Σαββατοκύριακου, κατά τις οποίες η επιχειρηματική τάξη του τόπου μας, οι έμποροι και οι επαγγελματίες θα αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα τους εκ- προσωπήσει για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα γίνει επί της ουσίας χωρίς ανταγωνισμό, καθώς το μοναδικό ψηφοδέλτιο που κατέρχεται προέρχεται από τη συνένωση των παρατάξεων του απερχόμενου προέδρου και εκ νέου υποψήφιου για την προεδρία Βαγγέλη Μυρσινιά και του απερχόμενου Αντιπροέδρου και προέδρου των λογιστών Παναγιώτη Τατάκη, μετά την απόρριψη της καθόδου του συνδυασμού Συρέλλη από την Εκλογική Επιτροπή, καθώς το ψηφοδέλτιο δεν είχε υποψήφιο για το Τουριστικό Τμήμα.

Με τα παραπάνω δεδομένα, η εκλογική αναμέτρηση μεταφέρεται μεταξύ των υποψηφίων του ίδιου συνδυασμού για το ποιοι θα επικρατήσουν και για πρώτη φορά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εν προκειμένω ο Βαγγέλης Μυρσινιάς ουσιαστικά θεωρείται εκλεγμένος πριν γίνουν οι εκλογές!

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εκλογείς

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Λέσβου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 09:00 π.μ. έως τις 18:00 και οι κάλπες θα βρίσκονται, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου (Π. Κουντουριώτη 71, Μυτιλήνη) για τη Λέσβο και στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Λέσβου στη Μύρινα, για τα νησιά της Λήμνου και του Αγ. Ευστρατίου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη σύμφωνα με την κύρωση των εκλογικών καταλόγων. Ο κάθε ψηφοφόρος για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα θα πρέπει να προσκομίζει την ταυτότητά του ή άλλο έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητας. Έχει το δικαίωμα να σταυρώσει έως και τρεις υποψήφιους της προτίμησής του από το εκάστοτε Τμή- μα στο οποίο ανήκει.

Μαζί με τον πρόεδρο κ. Μυρσινιά που θα εκλεγεί χωρίς σταυρό, θα εκλεγούν 20 μέλη. Στα τέσσερα τμήματα του Επιμελητηρίου εκλέγονται: -Εμπορικό Τμήμα 7 μέλη -Μεταποιητικό Τμήμα 6 μέλη, καθώς όμως τη μία θέση καταλαμβάνει ο Βαγγέλης Μυρσινιάς θα εκλεγούν 5 -Τμήμα Υπηρεσιών 6 μέλη -Τουριστικό Τμήμα 2 μέλη.

Να σημειωθεί πως και στο Τουριστικό Τμήμα οι εκλογείς έχουν δικαίωμα να σταυρώσουν μέχρι τρεις υποψήφιους, ασχέτως αν θα εκλεγούν οι δύο πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιοι. Το ψηφοδέλτιο του Επιμελητηρίου με τους υποψήφιους ανά τμήμα έχει ως ακολούθως:

ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:

ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ)

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΒΑΜΒΑΚΙΤΟΥ - ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΔΟΥΚΑΚΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΛΙΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΡΙΣΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΠΟΥΛΕΛΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ) ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΣΙΜΕΛΛΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΝΙΗΛ ΚΛΕΙΩ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ
ΑΝΤΩΝΑΚΕΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΙΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ
ΞΥΝΕΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΡΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΤΥΡΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΨΑΡΡΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΡΕΚΟΛΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΚΛΕΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΡΕΠΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΑΛΒΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΝΤΑΪΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΛΟΥΜΑΡΙΕΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΝΩΛΕΛΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΓΟΥΡΕΛΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΑΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΔΕΜΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Πηγή: nealesvou.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το