Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προετοιμασία για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λήμνου

banner roots

Προετοιμασία για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λήμνου
12.04.2013 | 10:10

Προετοιμασία για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λήμνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης - Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου ενημερώνει όλα τα φυσικά πρόσωπα, τους συλλόγους και τους φορείς που προτίθενται να υλοποιήσουν εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2013 με την υποστήριξη του νομικού προσώπου του Δήμου Λήμνου, να καταθέσουν τις προτάσεις τους στα γραφεία του νομικού προσώπου έως και την Δευτέρα 20 Μάη 2013.

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης - Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου θα αναλάβει τη συλλογή και ταξινόμηση των προτάσεων προκειμένου να συντονίσει τους φορείς και να εκδώσει ένα συνολικό πρόγραμμα, ώστε αποφευχθούν φαινόμενα ταυτόχρονων ή διαδοχικών εκδηλώσεων συναφούς περιεχομένου.

Οι προτεινόμενες για συνδιοργάνωση εκδηλώσεις θα πρέπει να συμβάλλουν στην προαγωγή της πνευματικής, αθλητικής ή πολιτιστικής καλλιέργειας των συμμετεχόντων σε αυτές, στην ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, καθόσον τούτο αποτελεί βασική συνιστώσα της πολιτιστικής ανάπτυξης ενός τόπου και όχι οποιαδήποτε συλλογική δραστηριότητα, όπως αυτές που αποσκοπούν κυρίως στην ψυχαγωγία και διασκέδαση των ατόμων αυτών.

Στην πρόταση θα πρέπει αναγράφονται :

  • Οι συγκεκριμένες κάθε φορά πολιτιστικές ή αθλητικές εκδηλώσεις που προτείνονται για συνδιοργάνωση με το νομικό πρόσωπο - αναλυτική περιγραφή εκδήλωσης,
  • Αναλυτικός προϋπολογισμός των εξόδων της εκδήλωσης,
  • Οι αιτούμενες προς κάλυψη από το νομικό πρόσωπο δαπάνες.

Το νομικό πρόσωπο σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Λήμνου θα παρέχει κάθε δυνατή υλικοτεχνική υποστήριξη για την υλοποίηση των εκδηλώσεων των συλλογικών φορέων.

Πληροφορίες στα γραφεία του Οργανισμού Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης – Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου στον 1ο όροφο του κτιρίου της ΕΑΣ, λιμάνι Μύρινας , τηλ. 2254024011 (Χαλκάς Αθανάσιος).

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το