Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου: Τι απαντά για την παραίτηση Ρηγόπουλου
Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου: Τι απαντά για την παραίτηση Ρηγόπουλου
23.03.2018 | 18:08

Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου: Τι απαντά για την παραίτηση Ρηγόπουλου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου υπέβαλε στις 19 Μαρτίου ο Νίκος Ρηγόπουλος αφήνοντας αιχμές στην επιστολή του για τις κινήσεις της αντιπροέδρου και γραμματέα του σωματείου.

Σήμερα το Σωματείο με σχετικό δελτίο Τύπου απαντά ότι «είναι στην κρίση του καθενός να δηλώσει παραίτηση εφόσον το επιθυμεί». «Βέβαια», συνεχίζει, «δεν καταλαβαίνουμε γιατί σε προσωπικό έγγραφο παραίτησης υπάρχει η σφραγίδα του Φιλοζωικού Σωματείου».

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά:

Σχετικά με τη δημοσιοποίηση της παραίτησης του πρώην προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου πρέπει να πούμε ότι είναι στην κρίση του καθενός να δηλώσει παραίτηση εφόσον το επιθυμεί.

Βέβαια δεν καταλαβαίνουμε γιατί σε προσωπικό έγγραφο παραίτησης υπάρχει η σφραγίδα του Φιλοζωικού Σωματείου.

Το ΔΣ συνεχίζει κανονικά τη δράση του και παρόλες τις αμέτρητες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά αγωνιζόμαστε να φανούμε συνεπείς σε όλα τα ζώα που είναι υπό τη φροντίδα μας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

greek radios

youtube channel