Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>2ος κύκλος σεμιναρίων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα πλαίσια του προγράμματος «Εκπαίδευση και Υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες»

banner roots

2ος κύκλος σεμιναρίων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα πλαίσια του προγράμματος «Εκπαίδευση και Υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες»
22.04.2013 | 14:58

2ος κύκλος σεμιναρίων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα πλαίσια του προγράμματος «Εκπαίδευση και Υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 17:00 - 21:00 μ.μ & τη Κυριακή 28/4/2013 και ώρα 16:00 - 20:00 μ.μ, στην Αίθουσα Διαλέξεων, Χριστοδουλίδειο κτίριο, στη Μύρινα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο του πρώτου μέρους του Β΄ ΚΥΚΛΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΡΑΣΗΣ 4.

Πρόκειται για τη Θεματική Ενότητα «Επιχειρηματικότητα Ι» με τίτλο "Η επιχειρηματικότητα στις νησιωτικές κοινότητες: “Κρίσιμες Λογιστικές και Χρηματοοικονομικές Αποφάσεις για τις Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις του Αιγαίου” με εισηγητή τον Θ.Συριόπουλος, Επικ. Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης “Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου” και ειδικότερα, της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς στις Τοπικές Κοινωνίες» και έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, χωρίς κόστος συμμετοχής. Η παρακολούθηση και των οκτώ ωρών είναι υποχρεωτική και χορηγείται σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο Website της Δράσης 4: http://top.seminaria.aegean.gr/seminars

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, λήγει την  Πέμπτη 25 Απριλίου

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην  κα. Ελισάβετ N. Πολύζου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Δράσης 4, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22710-35027 (10.00 πμ - 15.00 μμ) και στην κα Αικατερίνη Παλατιανού, Γραμματεία Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής τοπική συνεργάτιδα Δράσης 4, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22540-83013 (10.00 πμ - 15.00 μμ).

Email της Δράσης 4: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel