Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Και σεμινάριο διαιτησίας (απολύτως απαραίτητο) μαζί με τα μπαράζ ανόδου που θα διεξαχθούν στη Λήμνο

banner roots

Και σεμινάριο διαιτησίας (απολύτως απαραίτητο) μαζί με τα μπαράζ ανόδου που θα διεξαχθούν στη Λήμνο
07.05.2013 | 18:48

Και σεμινάριο διαιτησίας (απολύτως απαραίτητο) μαζί με τα μπαράζ ανόδου που θα διεξαχθούν στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον αθλητικό σύλλογο Λήμνος Sports Club, θα διοργανώσει το τουρνουά ανόδου στην Α2 κατηγορία βόλεϊ για τη Ζ΄ Περιφέρεια.

Στη Λήμνο θα φιλοξενηθούν (διαβάστε εδώ, τι είχαμε γράψει σχετικά) οι ομάδες του Παγχιακού, του Μέγα Αλέξανδρου Σύρου και των Ροδίων Άθλησις καθώς επίσης διοικητικά και αγωνιστικά στελέχη της ΕΟΠΕ, δημοσιογράφοι κ.α. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας στις 17,18 & 19 Μαΐου.

Παράλληλα με τους αγώνες, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδας, θα διεξαχθεί σεμινάριο διαιτησίας.

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής δήλωσε: «Ο Δήμος Λήμνου στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ενισχύει στο μέτρο των δυνατοτήτων του κάθε θετική προσπάθεια όπως αυτή που ξεκίνησε στο Βόλεϊ ο Νίκος Σαμαράς, που ενθουσίασε και συνεπήρε δεκάδες νέα παιδιά του νησιού μας. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να δίνει καρπούς υπηρετώντας τις αξίες και τα ιδανικά που ο υγιής αθλητισμός μπορεί να εμπνεύσει».

Η πρόεδρος του Λήμνος Sports Club κα. Έλενα Δούκα Σαμαρά δήλωσε: «Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το Δήμο Λήμνου για την αμέριστη υποστήριξη που μας προσφέρει. Πρωταρχικός μας στόχος αλλά και κληρονομιά είναι να γνωρίσουν τα παιδιά της Λήμνου το άθλημα του βόλεϊ και να έχουν την ευκαιρία και τη διέξοδο της άθλησης».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel