Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Για δύο επιπλέον ημέρες εκτός λειτουργίας το SEATRAC στον Ρωμέικο Γιαλό
Για δύο επιπλέον ημέρες εκτός λειτουργίας το SEATRAC στον Ρωμέικο Γιαλό
28.07.2018 | 16:19

Για δύο επιπλέον ημέρες εκτός λειτουργίας το SEATRAC στον Ρωμέικο Γιαλό

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για δύο ακόμα ημέρες θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμεΑ SEATRAC, στην παραλία του Ρωμέικου γιαλού, αφού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου, υπήρξε καθυστέρηση στην παραλαβή ανταλλακτικού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τους χρήστες του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ΑμεΑ SEATRAC ότι, λόγω καθυστέρησης στην παραλαβή ανταλλακτικού, το σύστημα θα είναι εκτός λειτουργίας για δύο ακόμα ημέρες.

Λυπούμαστε για το πρόβλημα που προέκυψε και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επαναλειτουργία του συστήματος».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel