Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Αρνείται να μας απαντήσει ο Υπουργός για την αποδέσμευση του Νοσοκομείου Λέσβου Λήμνου»
afoi poriazi

xaritakis wide

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Αρνείται να μας απαντήσει ο Υπουργός για την αποδέσμευση του Νοσοκομείου Λέσβου Λήμνου»
27.05.2013 | 13:56

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Αρνείται να μας απαντήσει ο Υπουργός για την αποδέσμευση του Νοσοκομείου Λέσβου Λήμνου»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Την Παρασκευή 25 Μαϊου,συζητήθηκε στην βουλή επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Νόμου Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιάννης Ζερδελής, σχετικά με τη μη εφαρμογή της απόφασης του ΚΕΣΥΠΕ για την αποσύνδεση των νοσοκομείων Λέσβου-Λήμνου και Σάμου-Ικαρίας και την κατάργηση οργανικών θέσεων στο Νοσοκομείο Λήμνου.

 

Ο Υπουργός, αν και παρουσιάστηκε αυτή τη φορά στα έδρανα της Βουλής για να απαντήσει, αρνήθηκε να πάρει θέση για το θέμα της αποσύνδεσης των νοσοκομείων Λέσβου –Λήμνου και Σάμου-Ικαρίας. Έτσι, το νοσοκομείου Λήμνου, συνεχίζει να είναι διοικητικά εξαρτώμενο από το νοσοκομείο της Λέσβου, με όλες τις δυσμενείς επιπτώσεις που αυτό συνεπάγεται, για τους κατοίκους του νησιού μας.

Για μια ακόμη αφορά αποδεικνύεται ότι η πολιτική, που ακολουθεί η εσωτερική τρόϊκα των Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, όχι απλά δε στηρίζει τη νησιωτικότητα,  αλλά αντίθετα επιδεινώνει σταθερά την ποιότητα ζωής των νησιωτών, αποσύρει την παρουσία της κεντρικής κυβέρνησης από τη νησιωτική Ελλάδα, απογυμνώνει τις κοινωνικές παροχές, υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους τομείς υγείας, οδηγώντας σταθερά στη συνολική υποβάθμιση της ζωής μας.

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018