Ο διεθνής μπασκετμπολίστας των Πράσινων Νικ Καλάθης εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στο νησί και επισκέφθηκε το χωριό καταγωγής του, τα Λύχνα, ενώ ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας «Where it all started» (Εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα).
Η φωτογραφία του Καλάθη προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης εντός αλλά και εκτός… συνόρων της Λήμνου και έγινε ευρέως γνωστό ότι στο χωριό της Λήμνου γεννήθηκε ο παππούς του μπασκετμπολίστα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λημνιακών Συλλόγων Αντώνης Καραγιάννης, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Θοδωρή Μπελίτσο, υποστηρίζει ότι από τα Λύχνα κατάγεται η γιαγιά του Νικ Καλάθη και όχι ο παππούς του.


Τι ισχύει τελικά;
Ακούστε όσα είπε ο κ. Καραγιάννης σήμερα στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου στον αέρα του FM 100.
























