Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απορρίφθηκαν οι αγωγές της ΝΕΛ | Δικαίωση του αγώνα της Λήμνου.

afoi poriazi

Απορρίφθηκαν οι αγωγές της ΝΕΛ | Δικαίωση του αγώνα της Λήμνου.
31.05.2013 | 09:26

Απορρίφθηκαν οι αγωγές της ΝΕΛ | Δικαίωση του αγώνα της Λήμνου.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Προχθές Τετάρτη 29 Μαΐου, εκδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για τις αγωγές  που είχαν καταθέσει  κατά του Δημάρχου Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή και του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Τσανταρλιώτη, η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, η θυγατρική της C-Link Ferries και η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου Α.Ε., πλοιοκτήτρια του «Aqua Maria».

Σύμφωνα με ενημέρωση του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Άρη Ελευθερίου και οι δύο αγωγές που συνεκδικάστηκαν την Δευτέρα 01 Απριλίου 2013, απερρίφθησαν από το δικαστήριο. Επιπλέον η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου υποχρεώθηκε να καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Ο Δήμαρχος Λήμνου δήλωσε σχετικά «Η «επιχείρηση τρομοκράτησης» σε βάρος των Λημνιών απέτυχε παταγωδώς, βρίσκοντας απέναντι της όλους τους Λημνιούς που μαζί με τον Δήμο Λήμνου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα μας σε ασφαλής, συχνές αξιοπρεπείς συγκοινωνίες.»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018