Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δεν θα δώσει το «παρών» ο Κάρολος Παπούλιας στην επέτειο των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Λήμνου.

the roots web banners 06

Δεν θα δώσει το «παρών» ο Κάρολος  Παπούλιας στην επέτειο των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Λήμνου.
17.09.2012 | 13:02

Δεν θα δώσει το «παρών» ο Κάρολος Παπούλιας στην επέτειο των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Λήμνου.

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με τηλεφώνημα του, σήμερα το πρωί , το γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ενημέρωσε τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Σάββα Βαρελτζή, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, δεν θα μπορέσει τελικά να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 8ης Οκτωβρίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 Θυμίζουμε, πως ο κ. Παπούλιας, είχε προσκληθεί επισήμως, απο τις αρχές του νησιού, για να τιμήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Λήμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού μας, την Πολιτεία θα εκπροσωπήσει τελικά, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Το επίσημο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα, τις επόμενες ημέρες, το οποίο εκτός των άλλων, θα περιλαμβάνει συναυλία της ιστορικής Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού στις 8 το βράδυ της Δευτέρας, στο λιμάνι της Μύρινας.

Επίσης με πρωτοβουλία του Πολεμικού Ναυτικού, θα παρευρεθεί ιστορικός, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, προκειμένου να πραγματοποιηθεί επετειακή ομιλία για την απελευθέρωση του νησιού.

Θα έχει προηγηθεί κατάθεση στεφάνων, στην αναστηλωμένη προτομή του Κουντουριώτη, η οποία θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες, μπροστά στο Δημαρχείο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel