Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Φίλαθλοι του Π.Α.Ο προσφέρουν τρόφιμα στο τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ

afoi poriazi

Φίλαθλοι του Π.Α.Ο προσφέρουν τρόφιμα στο τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ
17.06.2013 | 09:52

Φίλαθλοι του Π.Α.Ο προσφέρουν τρόφιμα στο τοπικό τμήμα του Ε.Ε.Σ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Από νεαρούς φίλους της ομάδας του Παναθηναϊκού Λήμνου, το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού σταυρού, δεχθηκε τρόφιμα που συγκέντρωσαν και του εμπιστεύτηκαν για την σωστή διανομή τους σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Στην συνάντηση που είχαν μαζί τους κατά την παράδοση των τροφίμων, μετά τις ευχαριστίες του τμήματος προς τους φίλους του Παναθηναϊκού για την προσπάθεια τους αυτή, διαπιστώθηκε πόσο ευαισθητοποιημένα άτομα είναι και μάλιστα προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν εθελοντικά και σε άλλες δραστηριότητες του Ερυθρού σταυρού.                  

Οι δραστηριότητες του Ερυθρού σταυρού Λήμνου συνεχίστηκαν, αφού όμως έγινε γνωστό,  με το τέλος της σχολικής  χρονιάς επισκεφθήκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Εθελόντριες τα 3 Δημοτικά Σχολεία της Μύρινας.

Εκεί ευχαρίστησαν τους Δασκάλους και ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές που τόσο τις Γιορτές των Χριστουγέννων όσο και του Πάσχα με τις προτροπές των γονέων τους αλλά και των δασκάλων τους έβαζαν τρόφιμα στα «ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» που είχαν τοποθετηθεί σε χώρο του σχολείου μετά από σχετική άδεια των Διευθυντών τους .

Ο Ελληνικός ερυθρός σταυρός Λήμνου ευχήθηκε  για το καλοκαίρι Καλές Διακοπές και τους χάρισε  μπλουζάκια και βερμούδες προσφορά του Ε.Ε.Σ. που με πολλή χαρά δέχθηκαν οι μικρές μαθήτριες των  Σχολείων.

ees1

Η προσπάθεια για την σίτιση, ένδυση και παροχή φαρμάκων από το κοινωνικό φαρμακείο του Ε.Ε.Σ και γενικά την περίθαλψη των μη νομίμων μεταναστών που φθάνουν στο νησί εδώ και 8 μήνες, εξακολουθεί μέχρι και σήμερα, από τα μέλη του Δ. Σ. τις Εθελόντριες και των φίλων του Περιφερειακού Τμήματος .

Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσιστηκε και η πραγματοποίηση εκδήλωσις «παγωτό» σε παραλιακό Κέντρο της Μύρινας στις 10 Ιουλίου με σκοπό την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Ανθρωπιστικού και Κοινωνικού έργου του Περιφερειακού μας Τμήματος.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018