Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διακρίσεις και καλές επιδόσεις για τους αθλητές της Λήμνου | 5η Παννελληνιονίκης η Βασιλική Κολώνα

banner roots

Διακρίσεις και καλές επιδόσεις για τους αθλητές της Λήμνου | 5η Παννελληνιονίκης η Βασιλική Κολώνα
16.07.2019 | 09:18

Διακρίσεις και καλές επιδόσεις για τους αθλητές της Λήμνου | 5η Παννελληνιονίκης η Βασιλική Κολώνα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στον Ν. Όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 στη Χαλκίδα, συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου, αθλητές τον σωματείων της Λήμνου καταφέρνοντας διακρίσεις και καλές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Κολώνα από την ΑΕΛ βγήκε 5η Παννελληνιονίκης στο πένταθλό.

5. 751 ΚΟΛΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2004 ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ 3328 12 (14.79 4.87 9.19 24.26 1:47.78

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

Με επιτυχίες,καλές επιδόσεις,εμπειρίες και αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις επέστρεψαν τα παιδιά μας από το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ16 (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄) του ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ που έγινε στη πόλη της ΧΑΛΚΙΔΑΣ το περασμένο Σαβ–Κυρ 13-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.

Αναλυτικά:
5η Πανελληνιονίκης στο 5άθλο των κοριτσιών η Βασιλική Κολώνα (1η στα 600Μ,3η στη σφαίρα,3η στο ακόντιο,4η στο μήκος και 14η στα 80 εμπόδια) !!!
11η θέση στον τελικό του ακοντίου για τον Κων/νο Λαζαρίδη!!!
19η θέση στον τελικό των 2000Μ για την Άννα Καραγιάννη και 28η στο μήκος!!!
28η θέση στα 80Μ για τον Χάρη Μουχτή (4ος στην σειρά του και 9ος στην ηλικία του) σε μία σειρά με τον περισσότερο κόντρα αέρα!!!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τόσο για τις επιδόσεις και διακρίσεις αλλά πολύ περισσότερο για την αγωνιστικότητα τους και το ήθος τους!!!

Τα συγχαρητήρια μας στους γονείς και στις οικογένειές τους!!!
Τα συγχαρητήρια μας στην προπονητική μας ομάδα!!!
Τις θερμές μας ευχαριστίες στην Κα Μοσχούδη Χριστίνα που συνόδευσε την αποστολή και στον έφορο του τμήματος μας Κο Τράνταλο Δήμο ακούραστο και συνεχή υποστηρικτή των παιδιών μας!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!
Η αγωνιστική μας δράση συνεχίζεται με την συμμετοχή μας στην Αθλητική συνάντηση του Αρχαίου Πεντάθλου που ξεκινάει αύριο εδώ στη Λήμνο, στην Περιφερειακή Αθλητική συνάντηση Νέων Β.Αιγαίου που επίσης θα γίνει εδώ και τέλος με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών -Γυναικών που θα γίνει στην Πάτρα!!!.

Επίσης η Ηφαιστία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Μεγάλες και πολύτιμες εμπειρίες απέκτησαν οι αθλήτριες μας Ψυρούκη Μαρία και Αποστολία Βέργου και οι αθλητές μας Αλμπάνης Στράτος και Χλαχλάς Νίκος που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!!!
Ο μεγάλος της παρέας Στράτος Αλμπάνης (έτος γέννησης 2004) παρόλο που πήγε με την 3η καλύτερη επίδοση στα 150 μέτρα, δεν κατάφερε να προκριθεί στις τελικές σειρές, αφού τερμάτισε 2ος στη σειρά του και 19ος σε σύνολο 52 αθλητών (προκρίθηκαν 16).
Παρόλη την στεναχώρια του, κατάφερε λίγο αργότερα να περάσει με ένα μόνο άλμα (6.01 μέτρα), στον τελικό του άλματος εις μήκος.
Εκεί έμεινε μακριά από το ατομικό του ρεκόρ και με άλμα στα 5.62 κατέλαβε την 10η θέση.
Ο Νίκος Χλαχλάς ήταν στον τελικό της σφαιροβολίας και με βολή 11.80 κατάφερε να πάρει την 10η θέση.
Η Ψυρούκη Μαρία παρά τον τραυματισμό της λίγο καιρό πριν τους αγωνες, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της σφαιροβολίας με την 7η καλύτερη επίδοση (10.59μ.),εκεί με βολή 10.35 κατέλαβε την 9η θέση.
Τέλος η Αποστολία Λαγού στάθηκε πολύ άτυχη, αφού στον προκριματικό των 600μ. που συμμετείχε, 2 αθλήτριες που βρίσκονταν μπροστά της, μπερδεύτηκαν, έπεσαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα και την δική της πτώση η οποία την έβγαλε από τον ρυθμό της και τελικά κατέλαβε την 27η θέση.
Να σημειωθεί ότι ο Νίκος, η Αποστολία και η Μαρία έχουν ακόμη μια χρονιά στην κατηγορία αυτή.
Καλή συνέχεια και την επόμενη χρονιά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη!!!????
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά κάτω από αντίξοες συνθήκες (γήπεδο με χωμάτινα κουλουαρ, προπονήσεις πάνω σε πλαστικό χλοοτάπητα, μετακινήσεις σε Μύρινα και Λιβαδοχώρι για να κάνουν προπόνηση σε ταρτάν και να κάνουν άλματα σε κανονικό διάδρομο)!

?️Τα συγχαρητήρια μας στις οικογένειές τους& στους προπονητές τους Χονδρούδη Γιώργο και Θανάση Τσίκοβα!!
?️Τις θερμές μας ευχαριστίες στις κύριες Ψωμότραγου Δέσποινα και Καισάρειου Βάια που συνόδευσαν την αποστολή και βρίσκονται συνεχώς δίπλα στα παιδιά τους αλλά και σε όλα τα παιδιά του συλλόγου!
?️Τις θερμές ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη Δημήτρη και την Hellenic Seaways για την δωρεάν μετακίνηση της αποστολής μας!
?️Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Ίδρυμα Παντελή Μπούμπουρα για την κάλυψη των εξόδων διαμονής και διατροφής της αποστολής μας!

✔️Επόμενος σταθμός η συμμετοχή μας στο Αρχαίο Πένταθλο που ξεκινάει αύριο στο όμορφο νησί μας!!!

Συγχαρητήρια επιστολή και από την επικεφαλής της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο», Ελεονώρα Γεώργα

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου και του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστία Κοντοπουλίου που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων Α του Νοτίου Ομίλου σημειώνοντας διακρίσεις και καλές επιδόσεις.

Η συμμετοχή των λημνιών αποστολών στο Πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας αθλητών, προπονητών, εφόρων, διοικήσεων, γονέων και χορηγών που στηρίζουν το στίβο στο νησί μας.

Καλή συνέχεια στο έργο των ομάδων μας για τους επόμενους στόχους χωρίς απρόοπτα και τραυματισμούς

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel