Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χωρίς απαρτία η πρώτη συνεδρίαση για εκλογή Περιφερειάρχη
Χωρίς απαρτία η πρώτη συνεδρίαση για εκλογή Περιφερειάρχη
07.08.2019 | 13:21

Χωρίς απαρτία η πρώτη συνεδρίαση για εκλογή Περιφερειάρχη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μόνο δύο εκλεγμένοι της παράταξης της Χριστιάνας Καλογήρου προσήλθαν, χθες, στο προκαθορισμένο ραντεβού της παράταξης για την εκλογή Περιφερειάρχη μετά την παραίτηση της Περιφερειάρχη, που ανέλαβε καθήκοντα ως Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει πως ιδιαίτερα μετά την ανοιχτή επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Χρύσανθου Αργυρίου, ο οποίος προειδοποίησε για τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που θα προκαλέσει η εκλογή νέου Περιφερειάρχη μέχρι το τέλος Αυγούστου, τα στελέχη της απερχόμενης πλειοψηφούσας παράταξης στην Περιφέρεια αντιμετωπίζουν πλέον το θέμα με υπευθυνότητα, τουλάχιστον όπως φάνηκε.

Όπως προβλέπεται, ο πλειοψηφών στις προηγούμενες εκλογές εκλεγμένος της παράταξης, Θεόδωρος Βαλσαμίδης, συγκάλεσε τη συνεδρίαση της παράταξης και μόνο ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Νικολακόπουλος, παρέστη.

Η επόμενη συνεδρίαση έχει καθοριστεί για το πρωί της Κυριακής. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αργυρίου έχει προειδοποιήσει πως σε περίπτωση εκλογής νέου Περιφερειάρχη (για το υπόλοιπο του Αυγούστου έως ότου αναλάβει η νέα Περιφερειακή Αρχή) θα πρέπει να διοριστούν ξανά οι Αντιπεριφερειάρχες και μέχρι να εκδοθούν όλες αυτές οι αποφάσεις και να επικυρωθούν, η Περιφέρεια κυριολεκτικά θα παραλύσει έως ότου αναλάβει η νέα Περιφερειακή Αρχή.

Ο κ. Αργυρίου έχει προτείνει στους εκλεγμένους της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής να ακολουθήσουν παρελκυστική τακτική ροκανίζοντας το χρόνο μέχρι τα μέσα Αυγούστου, χωρίς εκλογή Περιφερειάρχη, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η Περιφέρεια χωρίς προβλήματα.

Πηγή: nealesvou.gr

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018