Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Γόγαλη στην «Αποθήκη»

pame boreio aigaio

Λήμνος: Έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Γόγαλη στην «Αποθήκη»
09.08.2019 | 21:39

Λήμνος: Έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Γόγαλη στην «Αποθήκη»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την ατομική του έκθεση με τίτλο «Περιπλανήσεις με χρώμα και φως» παρουσιάζει στην «Αποθήκη» ο Κώστας Γόγαλης, από της 11 έως και τις 24 Αυγούστου.

Ο Κώστας Γόγαλης ζωγραφίζει με τη μνήμη του, αποτυπώνοντας εικόνες οι οποίες του έχουν σημαδέψει τις αναμνήσεις. Η μοναδική προσωπική του τεχνοτροπία όμως είναι αυτή που δίνει υπόσταση στα έργα του, αποδίδοντας τα συναισθήματά του, καθώς επεξεργάζεται την εικόνα με πολύ μεράκι και υπομονή. Με τα χρόνια έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει μία πολυεπίπεδη τεχνική, στην προσπάθεια του να δώσει όγκο. Έτσι λοιπόν επεξεργάζεται τους πίνακες του πολλές φορές προσθέτοντας κάθε φορά μικρές οι μεγάλες λεπτομέρειες, που οδηγούν στην ολοκλήρωση τους. Ενώ πολλοί θα σταματούσαν μόλις τοποθετούσαν τα φώτα και τις σκιές, ο Κώστας Γόγαλης συνεχίζει προσθέτοντας και άλλα στρώματα χρώματος με μη συμβατικούς τρόπους. Έτσι πετυχαίνει ένα παιχνίδισμα μεταξύ των ήδη υπαρχόντων χρωμάτων, των φώτων του έργου και του φυσικού φωτός της κάθε αίθουσας που φιλοξενεί τα έργα αυτά.

Πληροφορίες

Πολυχώρος «Αποθήκη», Παλιό Λημάνι Μύρινας

Εγκαίνια: Κυριακή, 11 Αυγούστου, 20:00

Ωράριο λειτουργίας: 20:00-23:00

Ημέρες: 11 – 24 Αυγούστου

 

gogalis poster

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018