Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στη Λήμνο (χάρτες)
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στη Λήμνο (χάρτες)
10.08.2019 | 13:13

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στη Λήμνο (χάρτες)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) υπάρχει στη Λήμνο για αύριο, Κυριακή (11/8), σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη που εξέδωσε η ΓΓ Πολιτικής Προστασία, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας αλλά και των ισχυρών ανέμων που θα πνέουν στην περιοχή.

kindynos pyrkagias 190811

Υψηλός όμως είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) και για σήμερα, Σάββατο (10/8).

kindynos pyrkagias 190810

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018