Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λιμεναρχείο Μύρινας: Συνεχίζει το σπουδαίο έργο του στη μάχη κατά των ναρκωτικών (photos)
Λιμεναρχείο Μύρινας: Συνεχίζει το σπουδαίο έργο του στη μάχη κατά των ναρκωτικών (photos)
14.08.2019 | 15:57

Λιμεναρχείο Μύρινας: Συνεχίζει το σπουδαίο έργο του στη μάχη κατά των ναρκωτικών (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το Λιμεναρχείο Μύρινας ανακοινώνει ότι το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 07-08-2019 έως Δευτέρα 12-08-2019 διενεργήθηκαν έλεγχοι ασφάλειας και δίωξης ναρκωτικών από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών της Υπηρεσίας σε συνεργασία με χειριστή και αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συνελήφθησαν πέντε (05) ημεδαποί και δύο (02) αλλοδαποί για παράβαση του Ν.4139/2013 «ΠΕΡΙ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και ένας (01) ημεδαπός για παράβαση του Ν.2960/2001 «ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ» όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, την υποβολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και την Εισαγγελία Στρατοδικείου Αθηνών κατά αρμοδιότητα, επτά (07) δικογραφιών και την κατάσχεση διαφόρων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, ενός (01) ξύλινου επεξεργαστή (τρίφτη) με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης και λοιπών αντικειμένων με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ποσότητας χύμα καπνού άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Σε σχετική ανακοίνωση τοy Λιμεναρχείοy Μύρινας αναφέρεται: «Οι εν λόγω έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από την Υπηρεσία μας για την πάταξη της μάστιγας και του κοινωνικού φαινομένου της κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στο ακριτικό νησί της Λήμνου και προσβλέπουμε σε περαιτέρω συνεργασία και αύξηση της συμβολής των πολιτών προς την κατεύθυνση αυτήν».

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018