Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Υπαίτια η οικονομική υπηρεσία του Δήμου για την καθυστέρηση στην καταβολή των Προνοιακών επιδομάτων»

afoi poriazi

«Υπαίτια η οικονομική υπηρεσία του Δήμου για την καθυστέρηση στην καταβολή των Προνοιακών επιδομάτων»
25.06.2013 | 14:52

«Υπαίτια η οικονομική υπηρεσία του Δήμου για την καθυστέρηση στην καταβολή των Προνοιακών επιδομάτων»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η καταβολή των Προνοιακών επιδομάτων μετατρέπεται σε μείζον θέμα για τον Δήμο Λήμνου.

Μέχρι τώρα επιδιώκαμε  να απεγκλωβιστούμε από την Μυτιλήνη, όσον αφορά τη διαδικασία της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων, έτσι ώστε η καταβολή στους δικαιούχους της Λήμνου να γίνεται γρηγορότερα. Όταν τελικά αυτό πραγματοποιήθηκε, αποδείχθηκε ότι - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - δεν «δουλεύει».

Στη Μυτιλήνη,  τα προνοιακά επιδόματα έχουν δοθεί πριν από περίπου δυο εβδομάδες, ενώ στη Λήμνο οι δικαιούχοι ακόμα τα περιμένουν.

Συμφώνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, με τον όποιο ο FM 100 ήρθε σε επικοινωνία, τα προνοιακά επιδόματα θα καταβληθούν  μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο κ. Μπουλώτης, πάντως, στην ερώτηση μας ποιος τελικά ευθύνεται για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση, παραδέχτηκε ότι πρόκειται για ευθύνη της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Λήμνου  και δεν δίστασε να σημειώσει ότι "κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν δουλέψει όπως έπρεπε" και πώς "η υπόθεση θα διερευνηθεί μετά την καταβολή τον προνοιακών επιδομάτων", αφού αυτό, είναι το πρωτεύον στην παρούσα φάση. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018