Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιστολή Επιμελητηρίου σε Πλακιωτάκη-Καλογήρου: «Αδήριτη ανάγκη η σύνδεση των νησιών μας με τη Θεσ/νίκη»
afoi poriazi
Επιστολή Επιμελητηρίου σε Πλακιωτάκη-Καλογήρου: «Αδήριτη ανάγκη η σύνδεση των νησιών μας με τη Θεσ/νίκη»
27.09.2019 | 20:13

Επιστολή Επιμελητηρίου σε Πλακιωτάκη-Καλογήρου: «Αδήριτη ανάγκη η σύνδεση των νησιών μας με τη Θεσ/νίκη»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, καθώς και στη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου, απέστειλε το Επιμελητήριο Λέσβου ζητώντας την επαναλειτουργία της ακτοπλϊκής γραμμής που συνδέει τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με τη Θεσσαλονίκη.

Στην επιστολή τονίζεται η σημασία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών με τη συμπρωτεύουσα, που θα οδηγήσει άμεσα στην βελτίωση των συνολικών μεγεθών της τοπικής οικονομίας και όχι μόνο αυτών του τουριστικού κλάδου. Παράλληλα, συμπληρώνεται ότι, στο πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας αλλά και της μεγάλης προσπάθειας για ανάκαμψη που καταβάλουν οι τοπικές κοινωνίες των νησιών μας, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου, θεωρεί ότι η επανέναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Θεσσαλονίκη είναι αδήριτη ανάγκη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018