Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Παράνομα ναυλωμένο σκάφος εντοπίστηκε στο λιμάνι της Μύρινας (photos)

the roots web banners 06

Λήμνος: Παράνομα ναυλωμένο σκάφος εντοπίστηκε στο λιμάνι της Μύρινας (photos)
05.10.2019 | 12:09

Λήμνος: Παράνομα ναυλωμένο σκάφος εντοπίστηκε στο λιμάνι της Μύρινας (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Κατά τη διενέργεια ελέγχου στο Τ/Ρ ''ΕΥΘΥΜΙΑ'' Ν.Π. 8456 στο λιμάνι της Μύρινας, από στελέχη του Λιμεναρχείου, μεσημβρινές ώρες της 2ας Οκτωβρίου, διαπιστώθηκε ότι τελούσε υπό καθεστώς παράνομης ναύλωσης.

Συγκεκριμένα, στο σκάφος επέβαιναν δύο (02) ημεδαποί και έξι (06) αλλοδαποί, ενώ η πλοιοκτήτρια εταιρεία το είχε εκναυλώσει σε έναν αλλοδαπό έναντι του ποσού των τριών χιλιάδων ευρώ (€3.000) και για τη χρονική περίοδο από 28-09-19 έως 05-10-19, σύμφωνα με το από 28-09-19 ναυλοσύμφωνο, με αρχική επιβίβαση το λιμάνι Κεραμωτής, χωρίς την απαιτούμενη άδεια (Ν.4256/14), καθότι δεν είχε καταχωρηθεί εμπρόθεσμα αίτηση καταχώρησης στο ηλεκτρονικό μητρώο και δεν είχε υποβάλει αντίστοιχα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

myr a 0

Το εν λόγω σκάφος τελεί υπό παράνομη ναύλωση από 16-09-19 και, σύμφωνα με εγγραφές στο Ειδικό Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής, έχει πραγματοποιήσει επιπλέον τρεις διαδοχικές ναυλώσεις.

Από το Λιμεναρχείο Μύρινας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων και απαγορεύθηκε ο απόπλους του “ΕΥΘΥΜΙΑ” μέχρι πληρωμής του προστίμου ή κατάθεσης εγγυητικής επιστολής.

myr b 0

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το