Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αντ. Διαματάρης: Προανήγγειλε επίσκεψη στη Λήμνο με κλιμάκιο παραγόντων για τα προβλήματα του νησιού (video)

xaritakis wide

Αντ. Διαματάρης: Προανήγγειλε επίσκεψη στη Λήμνο με κλιμάκιο παραγόντων για τα προβλήματα του νησιού (video)
08.10.2019 | 15:56

Αντ. Διαματάρης: Προανήγγειλε επίσκεψη στη Λήμνο με κλιμάκιο παραγόντων για τα προβλήματα του νησιού (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Λήμνος, με κυρίαρχο αυτό του νοσοκομείου, δεσμεύτηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης του νησιού, με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί για την επέτειο της 8ης Οκτωβρίου.

Σε ερώτηση του Παναγιώτη Σκαπέτη εκ μέρους του Limnos FM 100, σχετικά με τα προβλήματα του νησιού και ιδιαίτερα το μείζον ζήτημα του νοσοκομείου, ο κ. Διαματάρης γνωστοποίησε ότι στις 25 Οκτωβρίου προγραμματίζει νέα επίσκεψη στη Λήμνο με ομάδα παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των αρχών του νομού, προκειμένου να εξετάσουν σε μια σοβαρή βάση τα προβλήματα της Λήμνου και να τα ιεραρχήσουν. «Δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα αλλά θα επιλέξουμε σίγουρα μέχρι πέντε θέματα, τα οποία να είστε βέβαιοι, ότι εγώ ως εκπρόσωπός σας θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιλύσω όσο γίνεται περισσότερα», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών. Παράλληλα, εξήρε τις ικανότητες του κ. Κικίλια ως υπουργού Υγείας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα κάνει το καθήκον του για το νοσοκομείο της Λήμνου.

Σχολιάζοντας τις σχέσεις με την Τουρκία, ο κ. Διαματάρης σημείωσε: «Υπάρχει πράγματι μια ένταση στις σχέσεις μας με τους γείτονές μας. Προβάλλουν παράλογες απαιτήσεις, διεκδικούν ορισμένα πράγματα που αποτελούν ιερά και όσια για το έθνος μας, για τη χώρα μας. Όμως, εγώ θα έλεγα να μην ανησυχείτε διότι και οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως είδατε, αλλά σίγουρα και η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, να σημειώσω και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο κ. Πομπέο, έκαναν δηλώσεις για τις οποίες δεν χωρούν αμφιβολίες ή ανησυχίες».

Τέλος, ο κ. Διαματάρης εξέφρασε την έντονη συγκίνησή του για την παρουσία του στη Λήμνο τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντική και φορτισμένη μέρα για μένα, καθώς έρχομαι πίσω πλέον ως ο πρώτος Λημνιός υφυπουργός κάποιας κυβέρνησης και μάλιστα ως υφυπουργός των Εξωτερικών».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018