Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σάρωσαν τα βραβεία οι τανίες του Γυμνασίου και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Μύρινας στο Φεστιβάλ Cineμάθεια
Σάρωσαν τα βραβεία οι τανίες του Γυμνασίου και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Μύρινας στο Φεστιβάλ Cineμάθεια
01.07.2013 | 21:10

Σάρωσαν τα βραβεία οι τανίες του Γυμνασίου και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Μύρινας στο Φεστιβάλ Cineμάθεια

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μια αισιόδοξη και ευχάριστη είδηση.

Οι μαθητικές ταινίες «Ζωές» του Γυμνασίου Μύρινας και «Εμπιστοσύνη» του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Μύρινας, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο πολιτιστικών προγραμμάτων και του 2ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργία Λήμνου όχι μόνο συμμετείχαν αλλά και διακρίθηκαν στο Φεστιβάλ Cineμαθεια Βορείου Αιγαίου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. Τα βραβεία συγκεκριμένα:

Α’ Βραβείο καλύτερης ταινίας: "Ζωές" Γυμνάσιο Μύρινας
Β’ Βραβείο καλύτερης ταινίας: "Εμπιστοσύνη" Εσπερινό ΓΕΛ Μύρινας
Βραβείο μοντάζ-φωτογραφίας: "Ζωές" Γυμνάσιο Μύρινας
Βραβείο σεναρίου: "Εμπιστοσύνη" Εσπερινό ΓΕΛ Μύρινας
Τιμητική διάκριση στο μικρό Φώτη Παϊτάκη για τη συμμετοχή του στην ταινία "Εμπιστοσύνη" του Εσπερινού ΓΕΛ Μύρινας.

Στο φεστιβάλ cineμάθεια συμμετείχαν σχολεία του Βορείου Αιγαίου και στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ συμμετείχαν η Υρώ Μανέ (ηθοποιός /Πρόεδρος ΣΕΗ), ο Παντελής θαλασσινός (συνθέτης/τραγουδιστής), η Έλενα Καλογρίδου (σκηνοθέτης ντοκυμαντέρ), ο Γιώργος Μουτσάτσος (ζωγράφος/φωτογράφος), η Όλγα Λεοντιάδου (σκηνογράφος), ο Πάρις Ξυνταριανός (σχεδιαστής), η Μαρκέλλα Σπανού (μέλος Κιν/κης Λέσχης Χίου), ο Γιάννης Τζούμας (δημοσιογράφος) και η Δέσποινα Τομαζάνη (ηθοποιός/λογοτέχνης).

Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του Γυμνασίου Μύρινας και του Εσπερινού Λυκείου καθώς και στις υπεύθυνες καθηγήτριες Ελένη Καμπακάκη και Στέλλα Μανουσογιωργάκη.

Οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον Οργανισμό Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου για την χρηματοδότηση και την στήριξη του Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018