Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Στη διάθεση του κοινού τα στοιχεία από τις αναλύσεις ποιότητας πόσιμου νερού
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Δήμος Λήμνου: Στη διάθεση του κοινού τα στοιχεία από τις αναλύσεις ποιότητας πόσιμου νερού
01.11.2019 | 16:57

Δήμος Λήμνου: Στη διάθεση του κοινού τα στοιχεία από τις αναλύσεις ποιότητας πόσιμου νερού

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τα πρόσφατα στοιχεία ποιότητας πόσιμου νερού αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου, προκειμένου οι καταναλωτές να ενημερώνονται σχετικά.

Ειδικότερα, ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι στην ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου και στην διεύθυνση www.limnos.gov.gr έχουν αναρτηθεί τα πρόσφατα στοιχεία ποιότητας πόσιμου νερού, ώστε οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σ’ αυτά.

Συγκεκριμένα, οι παράμετροι παρακολούθησης περιλαμβάνουν μικροβιολογικές, χημικές και ενδεικτικές αναλύσεις των δικτύων ύδρευσης-γεωτρήσεων-πηγαδιών-πηγών που καταλήγουν στις δεξαμενές ύδρευσης των Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητούν τα ανωτέρω στοιχεία στην ενότητα Περιβάλλον, κατηγορία Αναλύσεις Νερού της ιστοσελίδας του Δήμου Λήμνου και να ενημερώνονται για την ποιότητα νερού».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018