Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προς κινητοποίηση η Λήμνος για ο νοσοκομείο | Στο νησί ο Κικίλιας;
pame boreio aigaio

Προς κινητοποίηση η Λήμνος για ο νοσοκομείο | Στο νησί ο Κικίλιας;
03.11.2019 | 12:24

Προς κινητοποίηση η Λήμνος για ο νοσοκομείο | Στο νησί ο Κικίλιας;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο της Λήμνου συζητήθηκε στα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα, με τη γιατρό Ειρήνη Μαρκάκη να παρευρίσκεται στη αίθουσα.

Η κ. Μαρκάκη ζήτησε και πήρε το λόγο, παρουσιάζοντας την κατάσταση που τόσο οι ίδιοι γιατροί βιώνουν, άλλα και οι νοσηλευόμενοι, αφού όπως ανέφερε ούτε διοίκηση υπάρχει ούτε το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό, ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα να λειτουργεί σωστά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ειπώθηκε πως ο Δήμος Λήμνου θα πρέπει να πρωτοστατήσει στη κινητοποίηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί της Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, κάτι όμως που στην παρούσα φάση δεν μπορεί να οργανωθεί αφού ο Δήμαρχος Λήμνου θα απουσιάζει για τη συνεδρίαση της ΠΕΔ.

Παρόλα αυτά πάρθηκε απόφαση να συνταχθεί ψήφισμα το οποίο θα διαβαστεί την ημέρα της κινητοποίησης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος κατά την τοποθέτηση του, ανέφερε πως για το θέμα έχει συζητήσει με τον Βουλευτή της ΝΔ κ. Αθανασίου, ο οποίος του μετέφερε πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να επισκεφτεί τη Λήμνο ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας.

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018