Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιμελητήριο: Ικανοποίηση για τη γνωμοδότηση του ΣΑΣ υπέρ της ακτοπλοϊκής επανασύνδεσης νησιών - Θεσ/νίκης
ikteo limnou
facebook seminaria
Επιμελητήριο: Ικανοποίηση για τη γνωμοδότηση του ΣΑΣ υπέρ της ακτοπλοϊκής επανασύνδεσης νησιών - Θεσ/νίκης
12.11.2019 | 18:35

Επιμελητήριο: Ικανοποίηση για τη γνωμοδότηση του ΣΑΣ υπέρ της ακτοπλοϊκής επανασύνδεσης νησιών - Θεσ/νίκης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την ικανοποίησή του για τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) σχετικά με την ακτοπλοϊκή επανασύνδεση των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου με τη Θεσσαλονίκη, εκφράζει σε μήνυμά του το Επιμελητήριο Λέσβου - Λήμνου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται:

«Το Επιμελητήριο Λέσβου δηλώνει την ικανοποίηση του για την θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) που αφορά στην επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου με τη Θεσσαλονίκη.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου έχει τονίσει πολλάκις, τόσο με γραπτές παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία και στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτική Πολιτικής όσο και με φυσικές παραστάσεις, τη σημασία της επαναλειτουργίας της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, καθώς όταν αυτή επιτευχθεί, τα οφέλη στην τοπική οικονομία και κοινωνία θα είναι άμεσα ορατά».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018