Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Λέσβου συναντήθηκε η Χρ. Καλογήρου
ikteo limnou
facebook seminaria
Με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Λέσβου συναντήθηκε η Χρ. Καλογήρου
19.11.2019 | 21:08

Με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Λέσβου συναντήθηκε η Χρ. Καλογήρου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Λέσβου Βαγγέλη Μυρσινιά και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής Παρασκευά Φραντζέσκο και Νικόλαο Αθανάση συναντήθηκε σήμερα η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου.

Σε συνέχεια του Εργαστηρίου Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Νησιωτικής Πολιτικής που έγινε με τα Νησιωτικά Επιμελητήρια στις 31 Οκτωβρίου 2019 στον Πειραιά, ο κ. Μυρσινιάς έδωσε γραπτώς 14 προτάσεις του Επιμελητηρίου Λέσβου, όπως αυτές άλλωστε είχε και προφορικά αναπτύξει, τονίζοντας: «Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την ανάπτυξη της νησιωτικής επιχειρηματικότητας».

Επίσης, ως αντιπρόεδρος του Insuleur, ο κ. Μυρσινιάς κοινοποίησε την επιστολή του ευρωπαϊκού αυτού δικτύου που έχει ήδη σταλεί προς τον Πρωθυπουργό, με θέμα την ανάγκη ύπαρξης ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά ενόψει της νέας οδηγίας της Ε.Ε. και της αντίστοιχης συζήτησής της στους αρμόδιους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα. Χριστιάνα Καλογήρου υπογράμμισε: «Η στήριξη του νησιώτη επιχειρηματία αποτελεί προτεραιότητα στη χάραξη της Ολοκληρωμένης Εθνικής Νησιωτικής Πολιτικής και τα Επιμελητήρια είναι συνεργάτες και σύμβουλοί μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018